Bouw en onderhoud

Huren doet u hier. Elke klus begint hier

 

Bouw en onderhoud

De bouwvak is elk jaar weer een tijd dat heel bouwend Nederland vakantie heeft. Verhuurderzoeken.nl bied echter nog steeds een ruim aanbod. Wij helpen je ten allen tijde met het vinden van bouwmaterialen en bouwmachines. Zo kun je denken aan gereedschap, containers, steigers huren, maar een bouwkraan huren behoort ook tot de mogelijkheden. Als bouwbedrijf en als klusser kun je gebruik maken van de bij ons aangesloten verhuurbedrijven, deze bedrijven heb je rechtstreeks contact mee.   

Materieelverhuur heeft is de afgelopen jaren flink toegenomen, de vraag is enorm toegenomen door de sterke toename in de bouwsector.  Toch blijft huren van bouwmachines vaak duurzamer en goedkoper dan het bezitten. Je kunt eenvoudig weg naar een bouwmarkt en daar diverse gereedschappen kopen, maar wat als je nu niet het juiste materieel vind voor de klus. Of het gereedschap van de bouwmarkt niet sterk genoeg blijkt te zijn. Dan is het huren van bouwmaterialen zeer lucratief. Je kunt zelf de gewenste periode bepalen, of het nu gaat om een boormachine, hoogwerker of om tuingereedschap.

De juiste gereedschappen voor je klus. Dat maakt duurzaamheid! Er zijn, om maar een voorbeeld te noemen verschillende soorten ondergronden. Zo kun je denken aan hout, steen, natuursteen, asfalt, beton, graniet, kunststof, gips, metaal en ga zo maar door. Maar welk gereedschap past nu het beste bij de klus? Laat je informeren door de verhuurder!

Wist je dat er ook schuurmachines voor beton zijn? Maar ook voor houtbewerking zijn tal van machines te huur. Zoals crikelzagen, decoupeerzagen, schuurmachines, frezen en zaagtafels.

Wij kunnen je eindeloos vertellen over de mogelijkheden welke te huur zijn, maar willen je ook graag enkele tips en weetjes meegeven:

Slijtage berekening, dit is een berekening welke bij een aantal verhuurbedrijven  doorberekend wordt. Deze slijtage heeft vaak te maken met diverse bouwmaterialen zoals hekwerken, steigers, meetapparatuur, afvalcontainers, heftrucks, lieren, hoogwerkers, grondverzet maar ook sanitair. Je zult begrijpen dat deze producten door intensief of langere tijd van gebruik gaan slijten. Het kan dus voorkomen dat een verhuur bedrijf het meerekent in de huurprijs. Dit geldt zeker niet voor elke verhuurder, informeer in zo'n geval bij het bedrijf, wat hun bedrijfsvoering daarover is.  Bij groot materieel is het vaak interessant om hier meerdere verhuurbedrijven over te benaderen. Laat je goed informeren over de huurprijs maar ook over de huurvoorwaarden. 

Huurvoorwaarden zijn erg belangrijk, je mag verwachten dat deze voorhanden ligt en inzichtelijk zijn. Het kan als huurder erg belangrijk zijn om te weten hoe je juridisch aansprakelijk bent.  Wie is er bijvoorbeeld verantwoordelijk voor schade die tijdens het transport van het werkmaterieel ontstaat. Of als het door jou ingehuurde materieel van de bouwplaats word gestolen, valt dit dan onder de verzekering van de verhuurder, of had jij daar een verzekering voor moeten afsluiten. In veel gevallen zullen de verhuurbedrijven je informeren over dit soort zaken, maar je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het doorlezen van de voorwaarden. Neem dit mee als tip en kijk via www.verhuurderzoeken.nl naar het meest geschikte bedrijf waar je wilt huren. Gebruik hierbij de gewenste afstand en voorkom onnodig hoge transport kosten!

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden