Compressoren

Begin met een compressor huren

 

Huur je compressor, kopen is niet efficiënt!

Compressoren zijn er in vele soorten en maten te huren. Van compacte elektrocompressor voor bijvoorbeeld een handgereedschap als een tacker. Tot een compressor mobiele compressor om achter uw voertuig als bestelbus te plaatsen als een ware aanhanger. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van compressoren, zo zijn er diesel varianten welke al geruime tijd bestaan. Maar door ontwikkelingen zijn er ook voor de ‘kleinere’ klussen zijn er nu ook draagbare op accu werkende compressoren.  De meest gebruikte compressor in de particuliere sector is de elektrische compressor, deze kun je al huren vanaf ca. 15 euro. Dit is allemaal afhankelijk van de inhoud van de compressor, de basis vraag is dan ook “waar ga je hem voor gebruiken”?

Compressor huren

Wil je een mobiele compressor huren? Als je duidelijk voor ogen hebt wat het doel wordt, bekijk de huur mogelijkheden. De aanschaf van een compressor is in veel gevallen niet aantrekkelijk. Een ideale compressor voor elke situatie is er niet, het kan dus zijn dat dit project een ander type nodig heeft dan je volgende project. Huren per project is dan ook zeer lucratief, en effectief! Altijd de juiste compressor voor je project zonder te veel te betalen!

Types compressoren, laat je adviseren

Er bestaan een hoop verschillende types, van diesel tot accu compressoren. Het is voor ons niet mogelijk om al deze details hier inzichtelijk te maken. Wat ons advies is aan jou als huurder, om te informeren bij de verhuurbedrijven. Door hun ervaring en kennis kunnen ze deze je adviseren over welke compressor geschikt is voor jou project!

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden