Gereedschap en machines

Van hamer tot boormachine begin hier met het huren van gereedschappen en machines

 

Gereedschap huren voor uw verbouwing

Verhuur van gereedschappen voor uw klus

Bent je of ga je verbouwen, dan kan het heel waardevol zijn om gereedschap te huren. In veel gevallen is het huren van gereedschappen een uitkomst. Waarom? Dat is heel eenvoudig, als particulier of zelfs als ondernemer kun je niet altijd de perfecte gereedschappen in beheer hebben. En dat is vaak helemaal ook niet nodig, want de aanschafprijs weegt simpelweg niet op tegen de frequentie van het gebruik.

Verhuur van allerlei soorten gereedschappen en machines

De verhuur van machines en gereedschappen gaat enorm ver, er zijn zeer specialistische gereedschappen te huren. Het is belangrijk dat jij als huurder weet waar je hem voor nodig bent, ben je niet geheel zeker welk stuk gereedschap of welke machine je moet huren voor die klus? Ook dan kun jij je vraag eenvoudig stellen aan de verhuurder(s). Want door hun expertise en kennis kunnen deze je in de meeste gevallen goed helpen, adviseren en wijzen op het juiste gereedschap voor de klus. Als je denkt aan huren van gereedschap kun je denken aan autogereedschap, stel je nu voor dat je een aanhanger thuis hebt staan maar je hier een wiel van moet vervangen. Als de aanhanger niet meer verplaatst kan worden, zul je ter plekke wat moeten ondernemen. Een krik is dan een voorbeeld van gereedschap wat je zou kunnen huren. Maar uiteraard ook kun je denken aan bepaald type dopsleutels. Maar ook voor het grotere werk, als je een motorblok wil vervangen dan kun je kiezen uit diverse types motorentakels vanaf b.v. 500 kg.

Naast autogereedschappen zijn er ook tal van huur mogelijkheden op het gebied van bouw en verbouw. Van boren, breken of bewerken van hout! Deze gereedschappen klinken vaak standaard, en wordt vaak gerelateerd aan “dat heb ik zelf wel”. Maar daar zit toch een wezenlijk verschil in, verhuurbedrijven hebben professioneel gereedschap. Hier merkt je wel degelijk een verschil tot de consumenten lijnen gereedschappen. Dit geld voor alle gereedschappen, van installatietechniek tot tuinieren! Stel je verbouwing is nagenoeg klaar, het einde is inzicht maar dan begint het pas…. Schilderen! Als je denkt aan gereedschappen voor schilders denk je doorgaans aan een “kwast” maar dat is niet geheel normaal meer. Het is heel gebruikelijk om tegenwoordig saus/verf aan te brengen middels een spuittechniek. Hierbij wel direct een tip, laat je informeren en adviseren over wat en hoe het werkt. Mocht het schilderen klaar zijn en je gaat schoonmaken, maar is het best een pittige klus om dit te doen? Geen nood, zelfs voor schoonmaak en reinigen zijn gereedschappen/hulpmiddelen en machines te huren!

Kortom, bedenk wat je gaat doen. Laat je informeren en adviseren door de verhuurder! Bespreek de termijnen van huren, en zorg dat je op de hoogte bent van de risico’s. Uiteraard zijn er prijsafspraken, deze kunnen gaan over mm afname van zaagbladen tot defect inleveren van een gereedschap of machine. Bespreken en vastleggen met elkaar zorgt voor duidelijke afspraken!  

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden