Hef- en hijswerk

Het huren van hef- hijswerk machines begint hier

 

Hef en hijswerk(en)

Hef en hijswerk, welke machines kan ik hiervoor huren

Wil je hef-en hijswerk verrichten? Laat je dan het zware werk uit handen nemen en laat je helpen door de juiste machines. Hierbij kun je denken aan bouwliften, glaszetten, lieren, takels, kraanbenodigdheden, verhuisliften, vacuum hefsystemen. Heb je zeer specifieke wensen, geef deze aan bij je verhuurder en vraag naar de mogelijkheden. Er is een geruime keuze aan hef- en hijsmiddelen. Ga je bijvoorbeeld verhuizen en heb je hulp nodig om spullen op de eerste verdieping te krijgen, maar lukt dat niet met de trap? Dan kan het huren van een verhuislift een grote uitkomst zijn. Zware meubels gaan via met gemak naar boven. Een verhuislift kan een bereik hebben van 18 meter. Het scheelt je ook veel tijd en biedt een groot gemak. Ben je op zoek naar takels, bedenk dan goed wat je nodig bent. Er zijn namelijk handmatige ketting takels, elektrische takels, pneumatische takels, hand lieren en elektrische lieren. Hoewel ze een grote overeenkomst hebben, worden takels en lieren voor verschillende zaken gebruikt.

Je kunt ook gebruik maken van vacuüm hefsystemen. Deze zijn erg krachtig. Het heffen met een vacuüm geeft je de mogelijkheid om zware lasten te tillen zonder het object te beschadigen. Haken in beton aanbrengen is hierdoor bijvoorbeeld niet meer nodig. Vacuüm hefsystemen zijn ideaal om in te zetten bij opslag en overslag situaties, intern transport en bij automatische systemen. Oftewel bij alles waar het transport van grote en zware objecten veilig en snel moet gaan.

Heffen en hijs, waar moet ik op letten...

Via verhuurderzoeken.nl is het een groot voordeel dat je kunt zoeken op locatie. Zo zie je direct welke verhuurbedrijven het dichts bij je in de buurt zitten. Het uitvoeren van hijswerkzaamheden is altijd aan bepaalde voorwaarden verbonden. Hijswerkzaamheden zijn namelijk risicovolle activiteiten omdat de last kan vallen, of doordat door de traagheid van de massa kans op beknelling bestaat. Het is van belang dat voorwaarden worden vastgelegd waaronder hijswerkzaamheden mogen plaatsvinden zodat er geen incidenten of materiele schade ontstaat.

Wat is er nog meer te huren...

Ben je naast hef- en hijswerk nog andere machines nodig voor je project? Je kunt bij ons ook terecht voor het huren van heftrucks of magazijntrucks. Heb je toch meer belang bij een vorkheftruck? Ook dat is geen probleem. Zo is er voor zowel zakelijke of particuliere doeleinden een groot assortiment te huur.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden