Hoogwerkers

Werken op hoogte, met het huren van een hoogwerker wordt het eenvoudiger

 

Hoogwerker huren

Hoogwerkers verschil in soort, maat en functie

Het huren van een hoogwerker doe je via Verhuurderzoeken.nl op deze pagina informeren wij jouw over de hoogwerkers. Voordat je een hoogwerker huurt adviseren wij jouw om na te gaan welk doel deze hoogwerker moet vervullen. Als je helder hebt voor welk doel je een hoogwerker nodig hebt, kun je contact opnemen met een verhuurbedrijf. Door de diversiteit op het gebied van hoogwerkers is er een mate van kennis, ervaring en deskundigheid vereist. Hierbij kan het verhuurbedrijf je helpen, aan een machine welke past bij jouw opdracht. 

Hoogwerker huren, wat is het voordeel

Als je twijfelt over het kopen of het huren van een hoogwerker, kunnen wij je enkel adviseren om goed na te denken over de mate van gebruik. Het huren van een hoogwerker heeft veel voordelen, jij hebt geen onderhoud en hoeft geen zorg te dragen voor de keuring van de hoogwerker. Daarnaast hoef je geen grote investering te doen, maar beschik je bij het huren altijd over meest geschikte en passende hoogwerker. Jouw klussen, opdrachten zijn niet altijd het zelfde en dat maakt het interessant om te gaan huren zodat jij elke opdracht een geschikte machine hebt. 

Waar je op moet letten bij het huren van een hoogwerker

De meeste hoogwerkers vereisen een specifieke deskundigheid. Het is dus belangrijk dat je hier bij het verhuurbedrijf naar informeert. Verhuurbedrijven kunnen speciale mensen in dienst hebben die je kan inhuren om de hoogwerker te rijden. Het verhuurbedrijf kan er ook voor kiezen om de hoogwerkers gratis af te leveren. Naast het inhuren van deskundig personeel kan het zo zijn dat er een training gevolgd moet hebben om de hoogwerker te besturen. De meeste hoogwerker verhuurbedrijven bieden deze trainingen aan tegen een vergoeding die per bedrijf verschilt. Verhuurbedrijven van hoogwerkers vragen meestal om een borg als je een hoogwerker komt huren. Het is verstandig om navraag te doen over de hoogte van de borg. De meeste bedrijven verhuren bij de hoogwerkers ook veiligheidsharnassen zodat je je kan zekeren aan de machine waarmee je aan het werk bent. Het is zeer belangrijk dat je tijdens het werk met een hoogwerker goed blijft nadenken en opletten. Hieronder wordt verstaan dat je geen kinderen toelaat op het platform en dat je ervoor zorgt dat deze goed opgeruimd is zodat er genoeg werkruimte is en je nergens over kan vallen.

Huurperiode - per dag of langere termijn

Bij veel verhuurbedrijven is het huren per dag aan de orde. Je bespreekt je dag en datum en haalt hem dan op. Maar ook zijn er mogelijkheden voor een langere termijn te huren, denk hierbij aan bouwopdrachten, festivals of evenementen. Het huren is een tijdelijke oplossing voor jouw specifieke opdracht. Tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor lease van hoogwerkers. Je hebt dan beschikking tegen een vastbedrag per maand over een specifieke hoogwerker. Dit is een zeer interessante overweging als je voor specifieke periode van bijvoorbeeld 6 of 12 maanden een hoogwerker nodig bent. 

De meeste verhuurbedrijven verhuren hun hoogwerkers per dag. Mocht je de hoogwerker langer nodig hebben dan is deze ook voor een periode van een week te huren, in de meeste gevallen kan dit een voordeel opleveren voor de huurprijs.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden