Meetapparatuur

 

Meetapparatuur huren

Je wilt uiteraard zeker weten of uit je meetsensoren betrouwbare gegevens blijven voortkomen. Over een wat langer tijdsbestek zullen de sensoren namelijk altijd iets gaan verlopen. Dit mag binnen bepaalde toleranties die de fabrikant hiervoor opgeeft.

Het is mogelijk om voor korte of langere tijd meetapparatuur te huren. Kijk eens op verhuurderzoeken.nl voor de mogelijkheden. Het is namelijk niet altijd even praktisch om dit soort instrumenten zelf aan te schaffen en dan is huren een interessante optie. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waarbij je meetapparatuur nodig bent. Het kan zijn dat je wordt geconfronteerd met een groot meetproject. Of misschien ben je wel incidenteel een meetinstrument nodig, of je eigen instrumenten zijn in onderhoud of je geeft sowieso voorkeur aan huren in plaats van kopen.

Verschillend meetapparatuur te huur

Er zijn losse loggers te huren voor als je de temperatuur of vochtigheid wilt registreren. Zo zijn er ook loggers te huur voor de registratie van stroom of data. Er zijn ook complete sets om het binnenklimaat te meten voor registratie van koolstofdioxide, temperatuur en vochtigheid. Verder kun je denken aan warmtebeeldcamera’s, verhuur van geluidsmeters of luchtsnelheidsmeters.

Mocht je nou in de riolering willen meten, ook dit is geen probleem. Dit is ook mogelijk op de buitenkant van de rioolbuis, zodat er geen onderbreking van watervoorziening nodig is. Wil je wel in de rioolbuis meten dan kan dat ook van vuil tot schoon water.

Kortom voor elk probleem is er meetapparatuur te huren om het probleem op te lossen. Zelfs op plekken waar je niet zo makkelijk kunt komen. Informeer altijd bij de verhuurder naar de algemene voorwaarden.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden