Steigers

 

Steigers huren

Steiger huren, maar waar moet ik op letten;

Steigers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er steigers die zelf aan elkaar gemonteerd moeten worden, maar je kunt ook kiezen voor een vouwsteiger. Bij het huren van een steiger is het verstandig om wel rekening te houden met een aantal dingen. Als eerste denken wij dan aan de veiligheid. Controleer of je alle materialen hebt. Let erop dat je niks neerzet wat naar benden kan vallen.

Welke steiger heb ik nodig?

Er zijn vele steigers beschikbaar. Om je goed van dienst te kunnen zijn en zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw zoekopdracht is het belangrijk dat je van tevoren duidelijk hebt waar je naar op zoek bent. Het is van verschillende factoren afhankelijk welke steiger het meest geschikt is. De factoren waar je rekening mee moet houden zijn de werkomgeving, de vorm van het pand, de locatie, de duur en het aantal personen wat op de steiger moet.  Ben je op zoek naar een steiger voor een binnen klus zoals het verven van je huis kies dan voor een kamersteiger. Wil je liever wielen onder de steiger, zodat je hem makkelijk kan verplaatsen, ga dan voor een rolsteiger. Bij projecten buitenshuis kun je het beste gebruik maken van gevelsteiger of metselsteiger. Voor grote projecten is een allround steiger bijvoorbeeld geschikt. Oftewel voor elk project is er een passende steiger! Kijk op www.verhuurderzoeken.nl voor de mogelijkheden.

Levering en montage van steigers;

Het is altijd verstandig om bij de verhuurder te informeren naar de mogelijkheden wat betreft het bezorgen en montage. Bij het leveren van steigers kunnen eventuele bezorgkosten overheen komen. Over het algemeen is het bij verhuurbedrijven mogelijk om de steiger op locatie te laten bezorgen. Naast de mogelijkheid om te laten bezorgen, zijn er ook bedrijven die de mogelijkheid bieden om de steiger op te halen. Steigers zijn namelijk goed te vervoeren op een aanhanger. Dit zul je moeten informeren bij het betreffende verhuurbedrijf. Bij steigers horen ook accessoires, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan veiligheidsharnassen, helmen, leuningwerken, hekwerken, trapgat beveiligingen, ladders en randbeschermingen. Deze accessoires worden niet in alle gevallen standaard meegeleverd, het kan zijn dat je deze apart moet huren.

Montage van de steigers wordt in veel gevallen door de verhuurder zelf gedaan. Deze service kan natuurlijk verschillen per verhuurder. Vaak is dit afhankelijk van welke steiger je wilt huren. Een kamersteiger bijvoorbeeld bouw je in de meeste gevallen zelf op. Grote steigers zoals metselsteigers worden vaak voor je geplaatst.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden