Opslagruimte en stalling

Opslagruimte huren? Stalling huren?

 

Verhuur van opslagruimtes en stallingen

Ben je opzoek naar tijdelijke opslagruimte of stalling? Voor bijvoorbeeld je auto, motor, camper of verhuisdozen dan is het prettig om deze veilig op te bergen. Dit opbergen kan op verschillende manieren door een opslag container te huren bijvoorbeeld. Deze opslagcontainer laten bezorgen voor de deur is mogelijk! Er zijn binnen de opslagcontainers diverse formaten te verkrijgen, informeer hierna bij uw verhuurder. Heb jij nu niet de ruimte om een dergelijk grote opslagruimte op locatie te zetten, dan is een stallingsruimte huren een goed alternatief.

Opslagruimte berekenen of stallingsruimte berekenen is iets wat vaak word onderschat. Het is vaak eenvoudig als je het hebt over een (1) voertuig, deze kun je opmeten en op basis hiervan kun je opslagruimte huren. Maar als het gaat om bijvoorbeeld een inboedel, omdat je gaat verhuizen van huurwoning naar een koopwoning dan is het lastiger. Want heb je genoeg aan bijvoorbeeld 20ft opslagcontainer? En hoe groot is dit eigenlijk precies?

Stallingsruimte wordt vaak gebruikt voor het tijdelijk stallen of plaatsen van camper, caravan of boot. Deze plaats je dan tijdelijk in een stalling, en kunt hem ophalen zodra je van plan bent om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. Opslagruimte gebruiken voor andere goederen, zoals eerder omschreven kun je hierbij ook denken aan meubelen, kantoorartikelen, verhuisdozen. Als je deze niet kwijt kunt in je eigen huis of kantoor, kan je ervoor kiezen een opslagruimte te huren. Hier kun je de spullen veilig plaatsen, voor een bepaalde of onbepaalde tijd. Zodra je de goederen dan nodig bent kun je ze zelf ophalen of in sommige gevallen laten bezorgen.

Dus kortom, stalling of opslagruimte’s zijn een uitkomst voor korte termijn oplossingen. Maar ook zeker voor een langere termijn oplossing kan dit zeer duurzaam en veilig zijn! Informeer altijd naar de mogelijkheden, verzekering, opzegtermijn! Ga met een veilig en goed gevoel bij je spullen vandaan... Overal in Nederland is het mogelijk, zo kun je opslagruimte huren in Zwolle of een stalling huren in Alkmaar.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden