Stallingen

Caravan, oldtimer of motor stallen? Stalling huren begint hier

 

Stalling huren

Voordelen stalling huren?

Stalling huren is vooral in de winter erg prettig, omdat jouw auto, camper, motor of boot gestald wordt en veilig, droog en schoon kan staan. De stallingsruimtes bieden deze mogelijkheden, in enkele gevallen is het mogelijk om middels beveiligingscamera’s de veiligheid te vergroten. Maar ook kunt u ervoor kiezen om uw voer of vaartuig verwarmd te stallen.

Auto stallen voor langere tijd is een mogelijkheid. Eigenlijk is het “tijd” geen issue, stalling en opslag kunt u naar wens afnemen. U heeft veelal beschikking tot uw eigendom, dit kan op afspraak maar in sommige gevallen kunt u er alle dagen van de week komen. Het voordeel hiervan is dat je erover kan beschikken wanneer jij dat wilt!

De toegang is vaak het meest vrij bij een opslagruimte. Dit heeft te maken met het feit dat een stallingsruimte het merendeel een gedeelde ruimte is. Hier betaal je per gebruikte m2.

Waar moet ik op letten bij het huren van een stalling?

Stallingsruimte huren waar moet ik op letten? Dat is een vraag waar wij u hier kort over informeren. In het algemeen is het altijd van belang om uzelf te verdiepen in het bedrijf. Er zijn bedrijven gespecialiseerd, zo kunt u denken aan bijvoorbeeld oldtimerstalling. Deze stalling leent zich met uitstek voor oldtimers, en dit brengt bepaalde faciliteiten maar ook regels met zich mee. Daarnaast is het van belang hoe de stalling is ingericht, en of het een binnen of een buiten stalling betreft. Daarnaast zijn de kosten een onderdeel, de kosten kunnen enorm variëren afhankelijk van de beschikbare ruimte en faciliteiten. De toegang is daarnaast ook erg van belang, zorg dat deze afspraken per huurovereenkomst worden vastgelegd. Dit is van belang om extra kosten te vermijden, en geeft u duidelijkheid in uw rechten en mogelijkheden. Het is vaak niet vanzelfsprekend bij een caravanstalling dat u uw caravan bijvoorbeeld om de paar weken komt ophalen. Het is wellicht mogelijk, maar dan zal de verhuurder hiervoor kosten in rekening brengen. Veiligheid en verzekering, laat u informeren of informeer bij uw eigen verzekeraar. Er zijn namelijk regels voor de verzekering van caravan, camper, auto, etc. Hiervoor dient u dan een formulier in te vullen, met uw gegevens en deze van uw voer/vaartuig. Voor wat betreft de veiligheid, kunt u denken aan bewaakt terrein of stalling.

Hoe werkt het huren van een stalling?

Stalling huren is, specifiek, op termijn en beperkter. Er zit feitelijk weinig verschil tussen opslagruimte en stalling als het aankomt op het huren ervan. Bij een opslagruimte heb je vaak een eigen box of opslagcontainer waar je eigen spullen, zoals meubels of kantoorartikelen in gezet worden. Bij een stalling is het vaak een soort grote, overdekte parkeerplaats waar je bijvoorbeeld jouw camper, caravan of motor in kunt zetten. Bij een stalling is het vrij eenvoudig om het te huren. Je geeft aan hoeveel ruimte je nodig bent en hoe lang je gebruik wil maken van de ruimte. Vervolgens kun je naar de stalling toe om daar jouw spullen in te zetten. Stallingen zijn door heel Nederland beschikbaar. Dit betekent dat je vaak in je eigen buurt een stalling hebt en dat je niet ver hoeft te rijden. Heeft u nu bijzondere wensen of specifiek product wat u wilt stallen, informeer dan naar gespecialiseerde bedrijven.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden