Attracties

Springkussen, kermisattractie, kindertrein en meer huren..

 

Springkussen of stormbaan huren

Zelf eigen pretpark ... Eigen Efteling creëren ... 

Attracties huren voor groot en klein, van springkussen tot kermis alles kunt u huren. Voor u evenement of lekker voor bij u thuis, bekijk goed welke ruimte u hebt en wat uw wensen zijn. Attracties zijn er in veel verschillende categorieën, hier gaan we later verder over vertellen. Ook erg belangrijk is toezicht bepaal daarom goed, of u dit zelf gaat doen of dat u een attractie met begeleiding wil huren voor de veiligheid.

Attractie verhuur - hindernisbaan tot simulator

Altijd al je eigen pretpark of kermis willen hebben, dat is mogelijk want immers alles valt wel te huren. Er zijn in ons land veel verhuurders van diverse attracties, deze bieden u een diversiteit aan mogelijkheden aan. Veel voorkomende verhuur zijn de hindernisbaan ook wel stormbaan genoemd. Daarnaast zijn springkussens een groot deel van de markt. Maar ook voor evenementen en bedrijven zijn kermisattracties en simulatoren populair. Er is tegenwoordig geen evenement, festival of feest waar geen attractie meer te vinden is. Van klein tot groot, voor alle leeftijden zijn er geschikte attracties. Lasergamen of paintballen valt bij ons ook onder attractie, dit kun je spelen met kleine tot grote groepen. Maar ook 6 - kamp spellen zijn erg populair voor evenementen. Met diverse teams de leukste spellen doen in wedstrijd vorm. Zeskamp spellen huren is heel divers, en zijn mogelijkheden genoeg om dit aan te passen naar wens. In combinatie zijn er ook veel pakket attracties beschikbaar van sweeper tot drop-off alles in een pakket!

Veiligheid, op-afbouw en bezorgen van attracties

Het huren of inhuren van een of meerdere attracties brengt een aantal verantwoordelijkheden met zich mee. Zo kunt u vaak kiezen om zelf op te halen, echter bent u dan ook verantwoordelijk voor het vervoer. Is uw auto hiervoor geschikt of bent u een aanhanger nodig.

Het laten bezorgen is vaak ook mogelijk, kosten en handelingen variëren per verhuurder. Het is mogelijk om het product op uw locatie te laten bezorgen, maar u kunt dit tevens laten op-afbouwen. De verantwoordelijk voor het op de juiste wijze plaatsen ligt dan bij de verhuurder. Deze doen dit vaker en weten wat belangrijk is.

Tips; Huurprijs is niet altijd het totale bedrag, er kan verschil zitten in het getoonde bedrag. Dit kan komen door exclusief btw bedrag. Maar ook kunnen er extra kosten bij komen, vraag hier naar bij het reserveren. Sommige verhuurbedrijven bieden u een totaal pakket als leveren, opbouwen, afbreken en ophalen van de attracties die u gaat huren. Dan heeft u zelf geen omkijken naar deze zaken, wel is belangrijk om de juiste zaken te bespreken. Hierbij kunt u denken aan de locatie, waar komt deze te staan. Betreft dit bijvoorbeeld een indoor plaatsing, dan moet u rekeninghouden met de hoogte.

Buiten uw attractie laten plaatsen kan ook, bespreek vooraf op welke ondergrond de attractie komt. En welke beschikbare ruimte u heeft. Daarnaast is het altijd belangrijk om na te denken over de stroom voorziening. En uiteraard de veiligheid voor het gebruik, plaats bijvoorbeeld springkussens zoveel mogelijk op gras en zet deze vast aan de grond.

Het huurtermijn is ook belangrijk, bepaal of u voor een dagje, weekend of week wilt huren. Dit kan u dan bespreken met het verhuurbedrijf. Wilt u echter voor langere termijn huren, bijvoorbeeld voor een heel seizoen, dan kan het zijn dat sommige verhuurbedrijven afzien van de opdracht. In dat geval kunt u wellicht beter overwegen om zelf een product aan te schaffen of te leasen.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden