Sanitair

Uw sanitair huren begint hier van plaszuil tot toiletwagen

 

Sanitair huren voor uw evenement

Huur van dixies tot toiletwagens

Van de grootste festivals tot een buurtfeest. Van een verbouwing tot een tuinfeest.  Mobiele toiletten zijn toch echt wel een must op je festival, of feestje.  Evenementen draaien steeds meer en meer om de beleving. De lekkerste biertjes, foodtrucks en artiesten zorgen voor een geslaagd evenement. Hierbij is ook schoon en fris sanitair onmisbaar. Waardoor het evenement positief ervaren wordt door de bezoeker. Dit kan een mobiele wc zijn, een mobiele badkamer of een toiletwagen. Op iedere locatie willen mensen zorgeloos gebruik kunnen maken van een toilet. Of dat nu werknemers op een bouwplaats zijn, of gasten op een evenement of bruiloft. Kies eerst voor de periode dat je wilt huren en dan aan de toiletvoorziening.

Soorten van sanitair - doucheunit tot minder valide toilet

Er zijn veel mogelijkheden te bedenken op gebied van sanitair. Ieder evenement of feestje is anders en vraagt om een unieke aanpak. Zo kun je een toiletcabine, luxe toiletwagen of een plaskruis huren. Maar bij sanitair kun je ook denken aan mobiele badkamers. Heel handig bij de verbouwing van je badkamer. Een populair toilet is het ECO-toilet. Dit is een veelzijdig toilet wat makkelijk te plaatsen is en een voordelige oplossing is voor tijdelijke behoefte aan sanitair. Hij beschikt over toilet en apart urinoir. Er is geen wateraansluiting of riolering nodig. Een plaszuil is te gebruiken door 4 mannen tegelijk. Ideaal voor grotere evenementen of bouwprojecten. Deze kunnen worden aangesloten op de riolering of aan een IBC-tank. Heb je liever een toiletwagen? Heren en dames beschikken over een apart gedeelte. De wagens zijn voorzien van toiletten, urinoirs en een wastafel met stromend water. Voor minder valide mensen is er gelukkig ook de mogelijkheid gebruik te maken van aangepast sanitair. Zodat mensen met een lichamelijke beperking ook op een normale manier naar het toilet kunnen. De rolstoelvriendelijke toilet heeft een extra brede toegangsdeur, zodat je met een rolstoel makkelijk naar binnen kunt. In de toilet is voldoende ruimte om je te manoeuvreren met aan beide kanten handgrepen. Bij deze toilet is geen wateraansluiting of riolering nodig dus kan overal geplaatst worden.

Vraag voor het huren van sanitair naar advies op maat. Zodat je het juiste sanitair krijgt. Informeer naar de levering van sanitair, minimale huurperiode, of er een vergunning nodig is, kosten, waar moet de locatie aan voldoen, en reiniging.

 

Aanmeldblok

Aanmelden