Autohopper Zwolle - Abbink

Gepubliceerd op 12-09-2019

Autohopper Zwolle - Abbink

Leuk dat je bent begonnen met onze blog, vandaag is er een bezoek gebracht aan een autoverhuur bedrijf in Zwolle. Omstreeks 09.30 uur begonnen we uiteraard met een heerlijke kop koffie. Ik werd vriendelijk ontvangen, na eerst een bezoek te hebben gebracht aan het garage gedeelte van Abbink. De monteurs waren druk in de weer met het uitvoeren van reparaties, voor onze afspraak hadden Erik en Tjaart ruimte gemaakt.

Het gesprek verliep erg leuk, er waren gesprekken over het ontstaan en de geschiedenis van Abbink. Een familiebedrijf, met sociale eigenschappen en zeer klantgericht. Een onderneming waarbij ook de eigenaar volop meewerkt op de werkvloer. Zoals Erik Abbink, vertelde ontwikkeld het bedrijf zich op meerdere vlakken. Tijdens ons gesprek kwam de auto verhuur uiteraard ook aanbod, Autohopper Zwolle is onderdeel van Abbink autoservice.

Autoservice Abbink

Dit onderdeel van het bedrijf is opgericht in 2007, de verhuur van auto’s waren niet direct aan de orde. Dit is later ontstaan, Abbink Zwolle wilde zorgen voor snel, goed en betaalbaar onderhoud en reparties. Hierbij richt Abbink zich op personenauto’s, bestelauto’s, lichte bedrijfswagens en campers. Inmiddels heeft het bedrijf al meer dan 10 jaar ervaring, en is uitgegroeid tot een waar begrip in Zwolle. Dit mede door de familiare omgeving waarin je werkt, en wordt ontvangen.

Autohopper Zwolle

Een auto huren in Zwolle is voor iedereen mogelijk. Naast auto’s bieden ze meer, je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld een bakwagen of een personenbus. Door de herkenbaarheid van Autohopper, maar de ervaring en persoonlijkheid van het bedrijf Abbink is Autohopper Zwolle goed bekend in de omgeving. Met mogelijkheden op het gebied van mobiliteit, door de continue veranderende mobiliteit wensen, schakelt het bedrijf continue mee met de wensen van de klant. Zo is er ook gedacht aan duurzaamheid. Duurzame hybride voertuig is een van de zaken waar ze bij Abbink aan hebben gedacht. En vergeet niet dat ze op het dak van het bedrijf tientallen zonnepanelen hebben liggen. Het is bij Autohopper Zwolle mogelijk om als particulier of als zakelijke klant binnen te lopen. Daarnaast is Autohopper niet merkt gebonden, waardoor er meerdere mogelijkheden zijn op grote, prijs en kwaliteit.

Shortlease Zwolle

Steeds meer aanvragen voor shortlease in Zwolle, dat is niet heel vreemd want het biedt veel voordelen. Waarom zou je nog een langlopend contract aangaan met een lease maatschappij, terwijl je wellicht behoefte hebt aan een korte termijn of flexibel contract. Shortlease kan zowel voor de zakelijk als particuliere klanten in Zwolle.

Kortom als je auto wil huren, kun je terecht bij autoverhuur Abbink, ook wel Autohopper Zwolle genoemd. Wil je meer weten over dit bedrijf, dan nodigen wij je namens Abbink van harte uit om langs te komen om de mogelijkheden te bespreken!