Bedrijfsbezoek - Luxonos te Soest

Gepubliceerd op 18-09-2019

Bedrijfsbezoek - Luxonos te Soest

Het bedrijfsbezoek bracht ons bij Luxonos, het moederbedrijf van twee jonge ondernemers. Inmiddels kun je bij Luxonos licht en geluid huren, en is dit assortiment uitgebreid met special effects na de overname van verhuurbedrijf RentFx. Luxonos is op te delen in Lichtgeluidhuren.nl en RentFx.

Het bedrijf is ontstaan vanaf de middelbare school verteld Mitch een van de eigenaren, het begon ongeveer 10 jaar geleden. Op school deden wij het licht en geluid wat uitgroeide naar een tuinfeestje. Later werden dit bruiloften, en dat bleef maar groeien tot nu Festivals en Congressen. Beide eigenaren hebben tijdens hun studie hard gewerkt aan hun verhuurbedrijf. Tijdens de studie kwam er een beslis momen, de eigenaren studeerden Geneeskunde en Bedrijfskunde maar kozen om na hun studies zich volledig te richten op hun verhuurbedrijf. Luxonos was geboren, en draaide direct op volle toeren, in korte tijd groeide het bedrijf uit tot een zeer stabiele factor voor het huren van licht en geluid. Het bedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid met maarliefst 12 werknemers welke zich dag nacht inzetten. Het huren van licht en geluid, is geen 9 tot 5 werk. Klanten moeten op je kunnen vertrouwen, en dat maakt het bedrijf zo uniek. 24 uur per dag wordt de telefoon beantwoord en wordt er gewerkt aan je verzoek.

Het bedrijf werkt met professioneel apparatuur, een zeer geordende loods tot gevolg. Al wordt deze langzamerhand te klein, en zal er in de toekomst moeten worden uitgeweken. Luxonos nam in juli 2019 RentFx over wat zorgt dat het assortiment groter werd, door goede system en processen kan Luxonos de verhuur optimaliseren. Luxonos onderscheid zich niet alleen door hun 24 uurs bereikbaarheid, maar geeft ook een persoonlijke touch aan hun opdrachten. Ook adviseren ze de zakelijk en particuiere klant, de online bestellinge worden nagekeken en waarnodig aangepast in overleg met de opdrachtgever. Bij huren van licht en geluid kun je kiezen om het op te halen, maar in veel gevallen verzorgd Luxonos de plaatsing. Ook voor last-minute wijzigingen, opdrachten of begeleiding kun je bij het team terecht. Je licht en geluid vragen zijn nooit onmogelijk, het bedrijf denkt niet alleen mee maar werkt samen met hun opdrachtgevers.

Ook is het transport anders geregeld, er is gratis transport wil jij weten waarom en hoe dat werkt, kijk dan op Luxonos.

Luxonos is zoals gezegd sinds juli 2019 uitgebreid met RentFx dit bedrijf was al voorzien tal van special effects. Van flame's tot verhuur van confetti effects. Het gehele assortiment is toegevoegd aan Luxonos, langzamerhand zal er transitie plaatsvinden en gaat alles onder de naam Luxonos verder.

Licht geluid huren?

Als je het hebt over het huren van een geluidsinstallatie kun je denken aan een paar boxen, maar dat is slechts een druppel van het assortiment. Het bedrijf heeft zodanige ervaring het gebied van licht, geluid en beeld huren dat ze voor elke opdracht de middelen hebben. Of het nu gaat om een leddansvloer, met rigging erbij voorzien van passende verlichting of dat je opzoek bent naar professioneel geluid voor een congres.

Special effects huren?

Waarom zou jij je opening, bedrijfspresentatie of festival niet extra laten opvallen. Met een breed assortiment op het gebied van special effects is er voor iedereen wat bij. Je kunt denken aan het huren van confetti effecten maar ook voor vlammen of Co2 jet behoort tot de mogelijkheden.

Kortom ben jij opzoek naar een partner op het gebied van licht, geluid, beeld en effecten? Dan kun je terecht bij Luxonos te Soest!