De scholen zijn weer begonnen

Gepubliceerd op 27-08-2019

De scholen zijn weer begonnen

Ook voor regio Noord zit de zomervakantie er weer op! De scholen zijn weer begonnen.....het nieuwe schooljaar is van start. Misschien voor jou wel het laatste jaar.......het examenjaar! Hoe spannend is dat, slaag ik wel of slaag ik niet! In ieder geval nieuwe ronde, nieuwe kansen. Bijvoorbeeld om mooie resultaten te gaan behalen, en om het talent in je leerlingen naar boven te halen.

Wennen

Vaak is het na zo'n lange vakantie wel weer flink wennen om naar school te gaan. Het gewone leven staat weer voor de deur. als het goed is heeft iedereen wel weer frisse energie om te starten. Het ene kind heeft er reuze veel zin, het andere kind wil nog wel een paar weken vrij. Hoe je het ook went of keert, we moeten allemaal weer in een ritme komen. De wekker zal weer op tijd gaan. Uitslapen is weer gebeurt. We moeten weer op de tijd zitten.... sportclubs en verenigingen die weer starten. Alles word weer opgepakt. Het jammere is vaak wel, dat je dan ook weer op tijd naar bed moet. Maar dit is wel belangrijk, zeker voor de kleinsten onder ons. Weer lekker uitgerust naar school. En vaak als de eerste week erop zit, is iedereen ook wel weer gewend.

Voorbereidingen

De docenten zijn al druk geweest met de voorbereidingen en het indelen van de klassen. Er zullen ook weer allerlei activiteiten gepland staan voor het hele jaar. Te denken valt aan kerst, pasen, koningsspelen, kampen, afscheid groep 8, schoolreisjes, introductiereisjes...en nog veel meer!!

Verhuur

Voor al deze activiteiten zijn er op het gebied van huren tal van mogelijkheden. Daarbij valt te denken aan springkussens en suikerspin machine voor koningsdag, limousines en feestkleding voor schoolgala, bussen voor schoolreisje en andere uitjes, je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te huur! Op verhuurderzoeken vindt je tal van attracties, tenten, catering, vervoer en nog veel meer. Voor de grotere activiteiten zijn er passende producten te huur, maar ook voor de kleinere activiteiten. Hoe leuk is het om een clown te laten komen met koningsspelen op school om allerlei mooie figuren te maken van balonnen voor de kleinsten onder ons? Of een googelaar, dat spreekt kinderen ook altijd aan.

Een goede voorbereiding is altijd het halve werk! Ook voor verhuurbedrijven is planning en goede voorbereiding van belang. Zeker met bepaalde feestdagen is het van belang dat je op tijd bent met je voorbereiding zodat je weet wat je wilt huren en voor hoe lang. Leg dit zo snel mogelijk vast bij de verhurende partij, zodat je niet te laat bent! Kijk eens op verhuurderzoeken.nl naar alle mogelijkheden binnen de verhuur branche.