Filmen is de online toekomst

Gepubliceerd op 12-03-2019

Filmen is de online toekomst

Wat leuk dat je dit leest... Nu we het hebben over lezen, kom ik eigenlijk al direct op het onderwerp van deze blog. Bloggen is afgelopen jaren erg populair geweest, binnen diverse branches werd er geblogd. Zo werd er door verhuurders een blog geschreven over hun huurproducten, maar schreven er ook tal van blogs over bijvoorbeeld kinderen! Neem bijvoorbeeld Love2bemama, welke haar leven laat zien met haar kinderen en partner!

Maar bloggen, vinden wij beetje "standaard" worden! Ik hoor u denken... "waarom bloggen jullie dan?". Ik begrijp de vraag, maar met standaard is niets mis. Wat belangrijk is dat als je een standaard neemt, wij ons als ondernemers wel moeten onderscheiden! Dit doen wij middels een bedrijfsanimatie, waarin wij de gebruikers uitleggen wat verhuurderzoeken.nl voor ze kan doen!

Maar ook middels een bedrijfsfilm, waarbij wij verhuurbedrijven en dienstverlening uitleg geven! Hier laten wij zien wat wij kunnen betekenen voor de bedrijven, en wat ze hiervoor terug krijgen. Want het is natuurlijk erg belangrijk om duidelijk te zijn, maar vinden wij dat persoonlijkheid ook erg belangrijk is!

Dit laatste vinden wij zo belangrijk, dat ik "Kevin van Verhuurderzoeken.nl" zelf de rol vervul! Het is niet iets wat ik of ons team dagelijks doet, het was dus in beginsel wat onwennig en soms enorm grappig! Want nu kom je er pas achter hoe moeilijk het kan zijn om te spreken in een camera. Een belangrijk aspect van onze video is dat wij geen "gladde" praat hebben, maar duidelijk en helder zijn in wat wij kunnen betekenen voor onze klanten!

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden? Helaas, het duurt even voordat ze mijn opnames helemaal klaar hebben! Maar wel is het mogelijk om op onze facebook verhuurderzoeken.nl of instagram @verhuurderzoekennl ons te volgen...