Herken het Keurmerk Huren

Gepubliceerd op 19-12-2019

Herken het Keurmerk Huren

Het Keurmerk Huren is een branche breed keurmerk, welke de klant centraal stelt. De verhuurbedrijven welke zich aanmelden dienen te voldoen aan strenge regels en eisen. Deze zijn erop gericht om jou als huurder / klant zo volledig mogelijk te informeren. Hierbij hanteert het keurmerk diverse criteria van betalingswijze tot aan verstrekking van informatie. Ook de websites dienen te voldoen aan tal van eisen.

Het Keurmerk is te herken je eenvoudig aan het logo, deze is beschermd door rechten. Enkel een geaccrediteerd bedrijf krijgt de rechten over het gebruik van het logo. Tevens ontvangen deze een certificaat met unieke gegevens. Deze gegevens zijn terug te vinden op de website van Keurmerk Huren! Op de website van het keurmerk tref je veel informatie, nieuws en kennis berichten. Waarbij de focus op de klant ligt. Het keurmerk streeft ernaar om de klant zo volledig mogelijk te informeren, dit houdt in het wijzen op rechten maar ook de plichten. Transparantie is erg belangrijk hierbij, onze leden waarderen u als klant en voldoen aan de strenge eisen.

Deze eisen zijn samengesteld, maar worden ook gecontroleerd door Keurmerk Huren. Incidenteel maken wij gebruik van Mystery Guest welke het bedrijf gericht testen. Hierbij kun je denken aan verstrekking van informatie, prijzen maar ook de bereikbaarheid van het bedrijf wordt beoordeeld.

Zie jij op Verhuurderzoeken.nl onderstaand logo bij het bedrijf staan, dan is dit bedrijf voorzien van een Keurmerk Huren.

https://keurmerkhuren.nl/images/logo/keurmerkhuren-wit-bg.png