Huren van licht-geluid in Rotterdam en omgeving (bedrijfsbezoek)

Gepubliceerd op 29-07-2019

Huren van licht-geluid in Rotterdam en omgeving (bedrijfsbezoek)

Huren van je licht - geluid

Het is vandaag een mooie dag, vollop zon met een heerlijke temperatuur. De reis van vandaag gaat naar Rotterdam met daar bezoek aan geluid-licht-huren.nl een verhuurbedrijf welke zich richt op de zakelijk en particuliere klant.

De heenreis ging voorspoedig, vanwege het mooie weer en de vakantie's was er geen sprake van drukte. Onderweg waren er tal van verhuurbedrijven te zien, diverse huur bestelbusjes maar ook tal van attractieverhuurders welke onderweg waren van of naar hun klanten.

De afspraak was om 10 uur bij het verhuurbedrijf, stipt om deze tijd stond ik voor de deur. Vriendelijk ontvangst door een van de medewerkers van MEB te Rotterdam. Directeur Lennart werd geroepen, en in de kantine troffen wij elkaar. Een eerste persoonlijke kennismaking met Lennart volgde, hierbij gesproken over de ontwikkelingen binnen beide bedrijven.

Lennart is een van de eigenaren van MEB, de overkoepelende naam van diverse onderdelen, zoals de verhuur van geluid en licht. Het bedrijf heeft een duidelijke visie op hun ontwikkelingen en waar ze in de toekomst naar toe willen werken. Het bedrijfsbezoek heeft een duidelijk beeld gegeven van hoe Meb werkt, het is een bedrijf wat werkt met kennis en kunde. En investeert in hun klanten, daarbij insteekt op langertermijn relaties. Maar altijd scherp en actief blijft voor hun klanten! Wederzijds vertouwen, en doen waar je voor staat is belangrijk.

Het huren van licht-geluid is een onderdeel van een bedrijf met meerdere gezichten. Maar allemaal streven ze naar hetzelfde doel. Het bedrijfspand waar ik werd ontvangen ziet er netjes en verzorgd uit. Gezellige foto's en prettige sfeer in de kantine van MEB.

Binnenkort zullen er ontwikkelingen zijn op het gebied van Live entertainment, het inhuren voor shows van bruiloften tot personeelsfeesten zal nieuw leven in geblazen worden. Wij van Verhuurderzoeken.nl blijven de ontwikkelingen volgen, en zullen het bedrijf ondersteunen waar mogelijk.

Bij Licht-geluid-huren.nl kunt u terecht voor meer dan alleen het huren van licht en geluid. Maar ook discosets huren is mogelijk om thuis of op locatie je eigen entertainment te verzorgen. Tevens is het mogelijk om showeffecten te huren, als bellenblaas, rook en sneeuwmachines om uw feestje tot een groot succes te maken. Maar mocht je toch liever personeel erbij hebben dan is ook dat een mogelijkheid. Van projectleider tot het huren van een cameraman behoort tot de mogelijkheden. Advies is altijd in te winnen bij dit bedrijf, laat u adviseren en zorg dat je op maat kunt huren!

Als verhuurderzoeken.nl hopen wij mooie ontwikkelingen te mogen zien binnen geheel Meb en proberen wij om het bedrijf zichtbaar te maken voor onze bezoekers en potentiele klanten.