Keurmerk Huren - Onderscheidend in de Verhuurbranche

Gepubliceerd op 18-11-2019

Keurmerk Huren - Onderscheidend in de Verhuurbranche

Keurmerk Huren biedt vertrouwen, informatie en transparantie! Huren met een keurmerk, gericht op verhuur activiteiten!

Het Keurmerk Huren is er voor de klant, met duidelijk informatie. Een Keurmerkhouder heeft zich te houden aan de gedragscode van het Keurmerk Huren, heeft daarnaast een beoordeling doorlopen. Deze beoordeling is gedaan op aantal primaire zaken; Transparantie, Veiligheid, Zekerheid en Klantvriendelijkheid / Service.

Klik hier om direct naar de website te gaan! Bekijk al je voordelen: www.keurmerkhuren.nl

Het hebben van een keurmerk geeft de klant vertrouwen, inzicht en daarom beoordelen wij op:

Transparantie; Als klant wil jij duidelijke informatie, als keurmerk stellen wij eisen aan de online / offline werkwijze. De vereiste wettelijke informatie is vermeld. Maar tevens is het bedrijf beoordeeld, op bijvoorbeeld bereikbaarheid en processen. Hiermee maken wij transparantie tastbaar!

Veiligheid; Als klant wil je veilig huren, het keurmerk stelt daarom eisen aan de bedrijven die het keurmerk aanvragen. Zo is het niet toegestaan om producten/materialen te verhuren zonder certificaat als dit bij wet is vereist. Ook wordt er gekeken naar inzichtelijkheid van de certificaten, en hoeverre de bedrijven de klanten informeren over gebruik en voorwaarden bij het veilige gebruik.

Zekerheid; wij laten klanten niet over aan hun lot, de klant staat centraal! Als je gaat huren wil je een vorm van zekerheid. Een leveringsplicht/leveringsovereenkomst geeft je duidelijkheid. Als Keurmerk Huren stellen wij randvoorwaarden, denk hierbij aan; reserve materiaal, storingsdienst en bereikbaarheid.

Klantvriendelijkheid en Service; Elke klant wil juist behandelt worden, daarom stelt Keurmerk Huren de klant centraal. Op welke wijze kunnen klanten het bedrijf bereiken, is er een 24/7 bereikbaarheid? Op welke wijze is de service gegarandeerd en waar kun jij terecht met een klacht?

Bovenstaande beoordelingspunten worden uitgesplitst in diverse vraagstukken. In deze vraagstukken wordt continue de klant centraal gesteld. Onderscheiden met het Keurmerk Huren, doe je door te werken aan verbetering. Onze keurmerkhouders ontvangen een cijfer op basis van hun accreditatie. Bij een beoordeling wordt het keurmerk verstrekt bij een voldoende (5.5).

Wat kunt u als klant nog meer betekenen? De aangesloten keurmerkhouders zijn op de hoogte van de gedragscode en algemene voorwaarden. Als klant van onze partner vragen wij u om een beoordeling te plaatsen. Een review plaatsen helpt de ondernemer, en de toekomstige klanten.

Beoordeling; Elke klant kan een beoordeling geven via www.verhuurderzoeken.nl. Met het aantal sterren geef je een tevredenheid aan, laat zien hoe jij denkt over deze verhuurder.

Review; Omschrijf als klant hoe je ervaringen waren met deze verhuurder. Help het bedrijf ontwikkelen en verbeteren, zorg voor heldere informatie voor toekomstige klanten.