Sky inflatables #partner

Gepubliceerd op 04-12-2018

Sky inflatables #partner

#Meeting #Partnerschap Een dag in het teken van verbinding leggen. Als ondernemer vind ik het erg belangrijk om 'warme communicatie' te hebben. Persoonlijk spreek ik liever met een persoon face-to-face dan via de e-mail of telefoon. Vandaag heb ik enkele bedrijven bezocht, zo ben ik vanochtend begonnen in Rogat! Rogat is een klein plaatsje in Drenthe vlakbij Meppel.

Hier is enkele maanden geleden Sky-Inflatables begonnen, een leverancier van springkussens, opblaasbare attracties, feestpoppen en maatwerk inflatables. Nu is dit voor een bedrijf als Verhuurderzoeken.nl niet direct een klant. Maar kijken wij verder dan alleen onze eigen belangen, uiteraard denken wij mee met onze klanten binnen het Attractieverhuur. Daarom zijn wij samen met Sky-inflatables gaan spreken, dit onder genot van een vers gezet bakje koffie.

Soms gaan gesprekken vanzelf, en voel je direct een klik en ken je het gevoel dat je elkaar aanvoelt. Over en weer deel je ervaring uit en kennis. Dat is nu precies wat wij willen als verhuurderzoeken.nl. In de toekomst zal de samenwerking uitgewerkt worden, en zullen jullie als verhuurders maar ook als gebruikers Sky-inflatables vaker zien.

Wij bouwen namelijk aan een toekomst, met daarbij voordelen voor onze klanten. Maar ook voordelen voor klanten van onze partner bedrijven!

Ben je nu ook geïnteresseerd en lijkt het je wat dat wij langskomen voor een bak koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Aanmelden kan altijd, ook dan voorzien wij u van informatie!

#samenwerking #groei #team #collectief #netwerk