Sensationeel, onroerend, vernieuwend en meer dan bijzonder! Comceptum Genemuiden - Verhuurpromotie.nl

Gepubliceerd op 30-08-2019

Sensationeel, onroerend, vernieuwend en meer dan bijzonder! Comceptum Genemuiden - Verhuurpromotie.nl

Mijn dag was vandaag erg vol, veel nieuwe ontwikkelingen en werkzaamheden verricht voor klanten. Maar in mijn agenda als al enige tijd ruimte vrijgemaakt, ons platform voor het huren van producten en diensten komt niet uit de lucht vallen. Samenwerkingen zijn erg belangrijk, dat doen wij dan ook met Comceptum in Genemuiden, waarvan Verhuurpromotie.nl een onderdeel is. Comceptum in Genemuiden is enige tijd geleden verhuisd, en doorgegroeid in het nieuwe pand. De opening was dan ook vanmiddag, dit had ik al reeds ingepland.

In de aanloop naar de opening werd ik gebeld door een van de eigenaren, ons netwerk bracht aantal voordelen met zich mee. Zo konden wij op korte termijn nog een strechtent regelen, korte lijnen met de verhuurders zorgde dat wij de huurder snel bij hen konden brengen. Maar dat was niet zo bijzonder aan de dag zelf, iets over half 3 kwam ik aan bij het pand. Normaal een pand met een parkeer terrein, maar ditmaal was het feestelijk ingericht. Er was uitgepakt, zoals wij kennen van onze samenwerkingspartner. Net even anders dan dat je gewend bent, van sfeervolle entourage, vintage dj, attracties als man met de hamer en geweldige catering.

Het huren van deze materialen is met zorg uitgezocht, prachtige combinaties! Van ijsjes tot gigantische rook-bbq, maar dat was lang niet alles. Het is simpelweg te veel om op te noemen. Als je dacht alles te hebben gezien was je snel weer verbaasd, want dan kwam je het volgende al weer tegen! Op enig moment kwam er een vrouw uit het pand lopen, de schoonmaakster! Deze verzocht iedereen de aangrenzende loods binnen te gaan. Hier werden wij allemaal ontvangen, in een wederom mooie entourage. Het inhuren van entertainment was ook bijzonder te noemen, overweldigend. Enorme sfeermakers dat waren het zeker, met hun entertainment zorgde ze voor een geweldige sfeer. Het hele team werd op het podium geroepen, onder luid applause verscheen elk teamlid op het podium. Het team gevoel, de sfeer onderling dat waren belangrijke aspecten volgens een van de teamleden. Daarna was het officiele moment, de eigenaren vertelde over hun bedrijf en beleving. Ook werd er stil gestaan bij een drijvende kracht, een vrouw welke veel betekende voor het bedrijf. Dit ontroerde eigenaar Martijn, welke absoluut niet wilde dat deze vrouw werd vergeten.

Na de speech werden wij op gepaste wijze verzocht te gaan naar de hoofdingang. Hier werd er officieel geopend, hierna een rondleiding door het bedrijf. Overal kwam de ervaring, creativiteit en veelzijdigheid naarvoren van het bedrijf. Dit kennen wij als samenwerkingspartner, Verhuurpromotie.nl werkt veel samen met Comceptum. Overal in het pand waren creatieve oplossingen en verwijzingen. Het bedrijf is jong, dynamisch en uniek te noemen maar bovenal persoonlijk. Gesprekken met personeelsleden, creatief meedenken dat doen ze zeker. Ongeloofelijk veel ideeen, eigen creativiteit en meningen.

Wij waren zeer onder de indruk, niet alleen van de prachtige beleving maar ook van de senstationele sfeer, catering en muziek. Ook het vernieuwde logo werd gepresenteerd en getoond!

Een opening is iets waarmee je een indruk kan achterlaten, dat is zeker gelukt. Beleef de opening, maak indruk en verras je zakelijke relaties!

Bedankt voor de uitnodiging! Verhuurderzoeken.nl is het platform waarmee je dus bij kwalitatieve, betaalbare en verhuur vindt wat bij je past. Het huren van producten, diensten en ruimtes kan steeds vaker en steeds meer via Verhuurderzoeken.nl!