Springkussen verhuurder? Vervoer eenvoudig springkussens en stormbanen tot 550 kg de Sky-truck

Gepubliceerd op 07-08-2019

Springkussen verhuurder? Vervoer eenvoudig springkussens en stormbanen tot 550 kg de Sky-truck

Gastblog: Sky-Inflatables.nl

Springkussen kopen? Wij zijn Sky-Inflatables, de springkussen groothandel gevestigd in Rogat Drenthe. Als eigenaar van dit bedrijf zijn wij trots op wat we in korte tijd hebben bereikt, jaren heb ik gewerkt voor een andere springkussen, stormbanen en maatwerk groothandel. Maar in 2018 zijn wij na lange voorbereiding gestart met Sky-Inflatables, wij staan voor persoonlijk contact en in gesprek gaan met jou als klant. Door aandacht te hebben voor kwaliteit en veiligheid kunnen wij jou als verhuurder kwaliteit leveren. Onze inflatables voldoen aan de NEN-14960 norm. Daarnaast heeft sky-inflatables diverse zekerheden voor jou als verhuurbedrijf, wat dacht je van 5 jaar garantie! Wil je hier meer over lezen? Klik hier!

Het transport;

Springkussen of stormbaan verhuren, en vervoeren? Een van de zwaarste activiteiten van een verhuurbedrijf in de attractieverhuur. Springkussens / Stormbanen zijn er veel verschillende formaten en gewichten. Als verhuurder zoek je naar de meest efficiente oplossing om jou attracties op locatie te krijgen, maar het is ook van belang om hierbij aan jezelf of je personeel te denken. De doorgaanse transportmiddelen als steekwagen, palletwagen of heftruck hebben voordelen. Maar tevens hebben deze ook zo hun beperkingen, en is het niet altijd voor een ieder betaalbaar. Een heftruck is ideaal als je verhuurder van formaat bent, en dagelijks meerdere attracties op je bedrijfslocatie moet vervoeren. Maar hoe gaat het transport, vervoer op locatie van de klant. De steekwagen is voor veel verhuurders in dat geval een uitkomst, maar is nog steeds erg zwaar. De palletwagen heeft als beperking dat de kans op schade aanwezig is wanneer er geen pallet gebruikt wordt. Ook is het transporteren over zachtere ondergronden lastig. De Sky-truck is door Sky-inflatables ontworpen en uniek in zijn soort, het is een combinatie van meerdere transportmiddelen. Al het goede in een product verwerkt, gericht op het vervoer van rollen van springkussens, stormbanen of andere attracties.

De **Sky-truck **

De sky-truck is door ons ontworpen voor jouw als verhuurbedrijf, met de kennis en ervaringen van diverse klanten zijn wij gaan ontwikkelen. Daar is de Sky-truck uitgekomen als eind product, door het unieke remsysteem wat voorkomt dat je ongewenst voor of achteruit gaat. Tevens de extra steun poten welke het gewicht verdelen over maar liefst 4 wielen. Dit spaart je rug, en kracht! De sky-truck is voor de verhuur bedrijven een uitkomst, want door zijn draagkracht van maarliefst 550 kg kan hij nagenoeg elk springkussen / stormbaan dragen. Mocht je willen weten hoe de sky-truck eruit ziet, bekijk dan onze video op Youtube! Klik hier om de video te bekijken! Meer weten over de Sky-truck? Via deze link gaat jij rechtstreeks naar de transportkar Sky-truck!

Ben je nu opzoek naar een springkussen om je assortiment uit te breiden dan nodigen wij je uiteraard ook uit om onze website te bezoeken. Uiteraard kun je ook altijd bij ons langskomen voor een kop koffie. Ook maatwerk kunnen wij je mee helpen, voor jouw bedrijf kunnen wij ook maatwerk leveren. Unieke producten met jouw logo of slogan? Dat noemen wij maatwerk, gemaakt door ons bedacht door ons samen! Van mascottes tot product vergrotingen, ben jij voor je evenement opzoek naar een specifieke mascotte laat het ons weten.

Het huren van een springkussen of stormbaan kan niet bij ons, maar het kopen van springkussens en stormbanen helpen wij jou graag mee verder. Bekijk hier onze website, neem contact met ons op als je vragen hebt!

#springkussenkopen #attractieverhuur #vehuurbedrijf #skytruck #transport #rogat #drenthe