Springkussenverhuur Nederland (bedrijfsbezoek)

Gepubliceerd op 30-07-2019

Springkussenverhuur Nederland (bedrijfsbezoek)

Springkussen huren via Springkussenverhuur Nederland

Zoals omschreven in de vorige blog, was ik gisteren 29 juli in de omgeving van Rotterdam. Hier hebben wij een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van Springkussenverhuur Nederland. Dit bedrijf is nu enkele jaren bezig om zichzelf te positioneren in de markt van attractie verhuur. Het gesprek vondt plaats met een van de eigenaren van dit concept. Erik heeft zich kort voorgesteld, opvallend is dat hij zich inzet voor de gemeenschap, en dit doet hij dan door de stichting waar inmiddels globaal 200 ondernemers aan deelnemen.

Een leuk en leerzaam gesprek, waarbij wij de meerwaarde van ons platform hebben kunnen toelichten. Het is namelijk voor Springkussenverhuur Nederland erg interessant om gevonden te worden. De naam doet vermoeden dat men zich bezighoudt met de verhuur van springkussens maar dit omvat niet het gehele aanbod.

meer dan springkussen huren

Het concept van Springkussenverhuur Nederland biedt een overzichtelijk, website met mogelijkheden om je aanbod erop te plaatsen. Elke locatie heeft een bepaald werkgebied, het voordeel van een franchise is dat men zich kan wenden tot elkaar. Het versterken van elkaar door huren en inhuren via de franchise. Het aanbod varieert van kleine springkussens, tot mega stormbanen maar ook voorzien ze veelal in partyverhuur.

Daarnaast voorziet Springkussenverhuur Nederland in een regelmatige bijeenkomst om zodoende in gesprek te blijven, en elkaar te onderwijzen met opgedane kennis en kunde.

Waarom dit gesprek bij Springkussenverhuur Nederland

Het huren van springkussens, is tegenwoordig erg populair. Het concept is dan in de afgelopen jaren uitgegroeid tot meer dan 24 vestigingen. Al deze vestigingen op Verhuurderzoeken.nl zou een enorme meerwaarde bieden, net als elke andere verhuurder zal ook springkussenverhuur getoond worden. Het concpet van het platform veranderd niet, en de regels zijn gelijk aan die van elke andere verhuurder. Maar nu mee doen, is verzekerd zijn van een plekje in de toekomst. Elke franchise een eigen profielpagina, verwijzingen naar hun websites en sociale media. Directe vindbaarheid en zichtbaarheid wordt vergroot door backlinks. Kortom meedoen betekend meer kans op klanten en omzet groei.

Het gesprek krijgt nog een vervolg, bekijk ook ons platform en meld ook jou bedrijf aan. Of je nu auto's, licht en geluid of bouwmachines verhuurd.