Trend in 2019

Gepubliceerd op 04-03-2019

Trend in 2019

Gaming Events... Een trend welke we in 2019 verwachten verder te groeien, niet alleen in ons land maar eigenlijk wereldwijd. De grootste beurs ter wereld Mobile World Congress, presenteerde Microsoft de hololens 2, al is dit product niet direct geschikt voor gaming maar biedt het wel vooruitzichten! Het zal voor de gamers een geweldig nieuwe ontwikkeling kunnen zijn. Al richt Microsoft zich in beginsel op de zakelijke markt, en dat is dan ook terug te zien in de verwachtte prijs! De bril kost slechts 3082 euro.

Wel zou het een leuk item zijn welke Microsoft kan doorontwikkelen, waarbij de verhuur markt een rol zou kunnen gaan spelen! Want huren is in dit soort gevallen bij uitstek de beste mogelijkheid om een breed publiek zakelijk maar ook particulier te bereiken!

Welke ondernemer met dit product een goed concept kan maken, heeft een uniek product in handen. Dus Microsoft, als je kan samenwerken met het Amerikaanse leger.. Dan kan er ook zeker gewerkt worden met de Gaming industrie.

Een van de grootste al dan niet het grootste event in Nederland op het gebied van gaming is Gamezone. Een elf dagen durend evenement, waarbij kamperen in de buitenlucht gecombineerd word met toffe games. De leukste oudoor-activiteiten, live optredens, dansavonden en uiteraard een kampvuur...

Campzone geeft aan dat het eigenlijk voor iedereen die een passie heeft voor gamen toegankelijk is. Er gebeurt veel in de 11 dagen lange "game-vakantie". Het evenement bied ook diverse huur mogelijkheden.

Wat is er zoal te huren? (stoelen, tafels, legertenten, Speedseats chairs maar ook bijvoorbeeld een koelkast!

De nieuwe trend op gebied van ontwikkeling zou zomaar eens samen kunnen komen. Wat zou dat betekenen voor de manier van gamen. Hologrammen en vrijheid van bewegen! De komende jaren zullen we grote stappen zien in deze ontwikkelen...

Voor de Campzoners veel plezier