Verhuren via Verhuurderzoeken.nl? Waarom dit zo slim is!

Gepubliceerd op 23-07-2019

Verhuren via Verhuurderzoeken.nl? Waarom dit zo slim is!

Verhuren zit in ons, maar waarom hebben wij het platform > vergelijkingssite gebouwd. Achter de schermen zijn wij natuurlijk al een geruime tijd bezig, maar sinds afgelopen juni hebben wij een nieuw platform online gelanceerd voor alle verhuurders in Nederland. Huren biedt veel mogelijkheden en gemakken.... Want wat kun je tegenwoordig niet meer huren? Je kunt tijdelijk of voor lang termijn huren/verhuren. Je kunt producten zakelijk, maar ook particulier huren. Zo zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot huren.

Verhuurderzoeken.nl is een geoptimaliseerd platform. Wij zijn dit platform gaan ontwikkelen, omdat wij vinden dat je elkaar veel beter kan helpen. Loop je er wel eens tegenaan dat je een feestje of event wil regelen, maar dat je tot vervelendst toe moet zoeken waar je wat vandaan moet halen? Of dat je denkt dat je wat gevonden hebt, maar kloppen de gegevens niet op het platform. Of misschien loop je er als bedrijf wel tegenaan dat je veel moet betalen aan klik-kosten.

Wat zijn click-kosten (CPC) eigenlijk? CPC is een belangrijke term binnen Search Engine Advertising. Wanneer jouw advertentie alleen wordt vertoond betaal je niks. Je gaat pas betalen wanneer er daadwerkelijk op jouw advertentie wordt geklikt, dit wordt ook wel Pay Per Click (PPC). De cost per click hangt helemaal af van de zoekwoorden die je hebt gekozen voor jou advertentie. Hoe populairder jouw zoekwoord is, hoe meer je moet betalen voor een klik. Je kosten worden lager als jouw landingspagina goed aansluit bij het onderwerp van de advertentie. Het is dus belangrijk voor je om te zorgen dat jouw advertentie vertoond wordt bij de juiste zoekopdrachten, zodat je bezoekers waar je wat aan hebt uitnodigt om verder te klikken. Je bounce rate wordt namelijk hoger en dat betekent meestal slecht nieuws als bezoekers op de advertentie klikken en vervolgens niet verder klikken. Je bezoekers vinden je website blijkbaar niet interessant genoeg, en het heeft nadelen voor je positie in google. Oftewel je CPC kosten kunnen serieus hoog oplopen, dat is met recht zonde van je geld.

Wij van verhuurderzoeken.nl houden van een transparante werkwijze en hanteren daarom geen click-kosten. Bij ons betaal je een vast bedrag per half jaar zodat je weet waar je aan toe bent. Wij vinden het belangrijk om de klant zo snel mogelijk bij de verhuurder te krijgen. Niet via allerlei omwegen of doorklikken, nee, rechtstreeks. Alle verhuurders hebben een eigen landingspagina waarop hun categorieën, gegevens en logo vermeld staan. Het is belangrijk dat je als bedrijf je categorieën duidelijk doorgeeft. Deze voeren wij in bij jouw profiel. Dit zorgt voor een compleet aanbod van jouw bedrijf. Hier is een selectie uit gemaakt, zodat er om te huren goed gezocht kan worden op, bedrijf, afstand of bijvoorbeeld categorie. Bovenaan de website vind je een zoekbalk. Wij zijn uniek met onze zoekmachine, want u kunt bij ons meerdere producten tegelijk zoeken om te huren. Nav de gekozen categorieën ziet je de beste opties verschijnen. Er is dan direct zichtbaar welke categorieën de betreffende verhuurders aanbieden ter verhuur.

Zo zijn wij niet alleen uniek met onze zoekbalk, maar wij hebben ook regelaars. Wat houdt dat in? Onze regelaars helpen jou als jij er niet uit komt, hetzij bij het organiseren van een bruiloft, buurtfeest, bedrijfsfeest of groot evenement. Onze regelaars regelen alles van advies tot complete verzorging. Vind je het lastig om de juiste producten te huren, en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Via de website kun je persoonlijk contact met één van de regelaars opzoeken die bij je past.

In tegenstelling tot andere platforms, willen wij bedrijven wel op de juiste locatie laten tonen. Het is namelijk vervelend en kost meer tijd als je denkt dat je een verhuurbedrijf hebt gevonden, maar dat de afstand veel te ver is. Dat kan weer eventuele extra transportkosten met zich mee brengen. Juiste zoekresultaten zijn dus van belang!!

Door de zichtbaarheid van jouw verhuurbedrijf te vergroten vragen wij om een logo van jouw bedrijf. Nog mooier is met een promotietekst erbij. Zodoende treft je dan bij de zoekresultaten je logo en presentatietekst. Je producten of evenement uitlichten is ook een mogelijkheid. De website biedt namelijk een agenda met evenementen. Door hiervan gebruik maken en jouw evenement te plaatsen kun je dus nog meer aandacht genereren vor jou verhuurproducten. Mis je als verhuurder of klant een bijzonder en/of uniek product? En wil je dat hier aandacht aan wordt besteed? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, zodat we hier samen naar kunnen kijken.

Misschien heb je ons al regelmatig voorbij zien komen, maar op sociale media doen we ook ons uiterste best… zeker 2 keer per week plannen wij nieuws, reclame of informatie wat betrekking heeft op de verhuurbranche. Naast het feit dat wij online actief zijn, maken we voor uw bedrijf ook directe koppelingen op uw profiel naar uw sociale media kanalen als Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Het fijne is dat ook op je mobiele telefoon ons platform eenvoudig te gebruiken is en super snel werkt door google AMP. Nu is het ook nog zo dat het eerste half jaar gratis is. Dus als bedrijf kun je een half jaar gratis profiteren, dat is ideaal. Na dat half jaar gaat het vaste bedrag van €99,- excl in per half jaar.

Mochten wij nou jouw interesse gewekt hebben? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Heb je liever dat er een afspraak wordt gemaakt, zodat iemand van ons langskomt? Ook dat is geen probleem. Wij denken graag mee!

Bezoek ons, en schrijf je in! Let op uw profiel is zichtbaar na aanmelding en uw mandaat van 0,01 cent ter verificatie!

Aanmelden klik hier!