Zomer 2019 - Mooi weer?

Gepubliceerd op 04-07-2019

Zomer 2019 - Mooi weer?

Gaat 2019 net zo warm en droog worden als 2018....

Weerdeskundigen hebben zich gebogen over de weersverwachting voor 2019. Inmiddels zitten we in juli maar wat gaat de rest van zomer ons bieden.

De vakanties gaan binnenkort beginnen, maar wat kun je verwachten deze zomer. Moet je een airconditioning gaan huren, of kun je beter een partytent gaan huren om uw feestje niet in het water te laten vallen. Volgens de weerdeskundigen gaat het in Juli warm worden, maar wordt het in augustus koeler. Juli gaat volgens de deskundige regelmatig zomerse en tropische dagen opleveren, prachtig weer voor de attractie verhuurders om waterattracties te verhuren. Maar ook lastig door extreem weer is er ook behoefte aan verkoeling, een airconditioning of ventilator zal daarom ook geen overbodige luxe zijn. Voor diverse evenementen zal de organisatie ook rekening moeten houden met het te verwachten weer. Niet alleen tropische temperaturen maar ook zware onweersbuien worden er verwacht, blijft dus regelmatig het weer controleren.

De maand augustus brengt een typische Nederlands weertje met zich mee, de Hollandse zomers met buien en regelmatige koele dagen. Toch ook zal het gepaard gaan met enkele warme dagen door een zuidelijk wind. Het is een maand welke aanmerkelijk minder is dan juli, maar biedt ook weer tal van mogelijkheden om toch lekker erop uit te gaan. Hierbij kunt u dus ook denken aan bezoeken van evenementen maar ook huren van solexen of cabrio om heerlijk te genieten van het mooie weer.

Hete dagen tijdens uw vakantie kunt u verwachten, maar wij willen u dan ook adviseren om te zorgen voor goede bescherming. Drinken (water) is dan ook zeer belangrijk, bekijk ook als u een evenement bezoekt naar mogelijkheden. Evenementen organisaties zullen vooraf en vaak online maatregelen aangeven, houd hier rekening mee.

Dit jaar is in vergelijking tot 2018 een jaar waarin er meer zware onweersbuien worden verwacht. Het schommelen van temperatuur en de verwachte onweersbuien maakt het weer totaal verschillend met 2018.

Gaat u dus iets organiseren bekijk dan de voorspellingen, kijk naar het huren van een tent om uw gasten of bezoekers een veilige schaduw plek te bieden. Of in geval van een onweersbui een plek om te schuilen! Het weer is in Nederland altijd erg lastig in te schatten voor verhuurders en huurders, bespreek de mogelijkheden. Bij attractieverhuurders kunt u soms gebruik van maken van een mooi weer regeling.

Gaat u op vakantie in Nederland en wil u wat huren, bekijk dan via uw mobiel of tablet www.verhuurderzoeken.nl hier kunt u direct bij u in de buurt zoeken wat er te huur is.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie, en alle verhuurders een mooi seizoen.

Team Verhuurderzoeken.nl