Regelaar

Springkussenverhuur Nederland

Springkussenverhuur Nederland

Rotterdam

Als leverancier van springkussens, stormbanen en allerlei partymaterialen helpen wij jou met het organiseren van evenementen, springfestivals of indoorspeelparken. Als regelaar van Verhuurderzoeken.nl zijn wij geselecteerd vanwege ons geruime aanbod, en het feit wij beschikken over meer dan 25 lokaties met uniek en breed aanbod. Wij kunnen je helpen op verschillende fronten;

Bedrijfspromotie Steeds meer bedrijven ontdekken de meerwaarde van eigen springkussens, opmaat gemaakt en voorzien van geprinte of gestikte reclame. Een uniek product voor uw bedrijf, is essentieel voor een juiste marketing. Bereik de ouders door het vermaken van de kinderen! Meer informatie over uw bedrijfspromotie? Klik hier

Springkussen festivals Nederland telt diverse verhuur bedrijven, wij beschikken over meer dan 25 locaties door heel Nederland waar je terecht kunt voor het huren van springkussens, stormbanen en andere attracties. De verhuur van deze materialen kan los, maar er bestaan ook springfestijnen, springfestivals of zogehete springparken. Deze evenementen zijn gericht op de attractieverhuur, en daarbij worden er meerdere springkussens, stormbanen en attractie geplaatst. Hierbij komt meer kijken dan simpel weg neerzetten en opblazen, wij helpen jou graag bij de voorbereidingen en maken jou springfestival tot een succes.

Ervaring Wij van springkussenverhuur Nederland beschikken over veel kennis, niet enkel op het gebied van attracties. Veiligheid, is ook een zeer belangrijk onderdeel waar wij jou en je team bij adviseren. Een stappenplan om te zorgen voor een optimaal evenement is erg belangrijk, huren van een stormbaan brengt bijvoorbeeld ook stroom vraag met zich mee! Een stroomschema, en kennis over je producten is essentieel.

Onze tip aan jou is, neem contact met ons op via ons e-mail adres. Stel hierin je vraag en wij helpen je met een passend antwoord!