Abonnements kosten zijn per 1 januari verlaagd!

Gepubliceerd op 02-01-2021

Abonnements kosten zijn per 1 januari verlaagd!

2021 begint met een spectaculaire abonnementsverlaging

Het jaar 2020 willen wij snel achter ons laten, wat begon als een jaar met vele verwachtingen eindigde in een verloren jaar. Waar kansen lagen voor de een trof de ander grote financiele problemen. Het jaar 2020 gaat de geschiedenis boeken in als het jaar van de Corona pandemie (covid19). Onrustig op vele vlakken, bizarre wendingen en helaas veel slachtoffers en veel ellende.

Als Verhuurderzoeken.nl hebben wij ook te maken met het coronavirus, volslagen begrijpelijk waren jullie als onze klanten terughoudend met onze dienstverlening. Enkele hebben deze dienstverlening opgezegd wegens het uitblijven van omzet in het algemeen. Dat is een begrijpelijke en verstandige keuze, constructief zijn wij gaan kijken naar onze dienstverlening. 2021 zal een jaar van herstel worden, opbouwen en ontdekken van de nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarom is er besloten om voor zowel onze bestaande klanten als nieuwe verhuurbedrijven een significante prijsdaling in te zetten. Het heeft een groot effect, door de kosten laag te houden hopen wij jullie ook te kunnen blijven voorzien met onze diensten!

Huren is en blijft van alle tijden. Ook de corona tijd is dit gebleken. Voor verschillende verhuurders viel echter alle verhuur weg en daarmee ook de omzet. Als Verhuurderzoeken.nl willen wij daarom per 1 januari 2021 een prijswijziging bekend maken! Ben jij er klaar voor? Wij zullen je eerst vertellen wat wij allemaal voor je gaan doen!

Verhuurderzoeken.nl bouwt en is transparant

Als lid met een betaald profiel betaal je slechts € 69,- per jaar waar je voorheen 189,- per jaar betaalde.

Met een dergelijk profiel heb je veel voordelen, het belangrijk om op te vallen. Als bedrijf is daarom je logo zichtbaar dit integenstelling tot het gratis profiel. Uit onderzoek is gebleken dat klanten geneigd zijn om visueel te kiezen! Naast dat je logo getoond wordt worden ook je sociale media accounts gekoppeld, op elke mogelijke wijze proberen wij de klant bij je bedrijf te krijgen. Bij Verhuurderzoeken.nl betaal je niet voor een klik, je kosten zijn dus compleet helder. Directe links naar je bedrijf en product, zonder tussenkomst van reclame of betaalapplicaties.

Naast de logo's worden er profiel pagina's voorzien van seo technisch doordachte teksten. De aandacht focussen op het product waar je bedrijf zich meebezig houdt. Ook kun je de klant(en) een review laten schrijven voor je bedrijf. Deze zijn transparant en geven vertrouwen aan je bedrijf, uiteraard worden reviews door jezelf en ons bekeken op echtheid.

Naast deze voordelen zijn wij vollop bezig met het bouwen aan verbeterde vindbaarheid. Elk profiel krijgt zijn eigen zoekoptimalisatie beoordeling, naast deze profielen bouwen wij aan het algemene belang. Kortom voor slechst € 69,- per jaar krijg je heel veel terug!

Tevens kun jij je bedrijf dit profiel waar je normaliter 69,- euro voor betaald gratis ontvangen! Dit wordt je gegund mits je in het bezit bent van het Keurmerk Huren, door het keurmerk kun jij je klanten extra bedienen. Geeft vertrouwen aan de klant, het keurmerk huren ontvang je echter niet zomaar! Kijk snel op www.keurmerkhuren.nl

MELD JE BEDRIJF DIRECT AAN VOOR SLECHTS € 69,- per jaar

*Liever de kat uit de boom kijken? Het gratis profiel is uiteraard ook mogelijk. Helaas heb je dan niet de voordelen van een betaald profiel. *