Abraham pop huren - Sarah pop huren?

Gepubliceerd op 28-07-2020

Abraham pop huren - Sarah pop huren?

Abraham pop huren of liever een Sarah pop huren?

**Binnenkort is het zover je wil de jarige gaan verrassen... Abraham en sarah zijn uitermate geschikt om te huren voor een verjaardag. **

Gefeliciteerd binnenkort is een bekende van je jarig! Wordt deze 18, 21, 25, 30, 40, 50, 60, 65 of wellicht wel 80 jaar dan is er reden voor feestje met wat extra aandacht. Die aandacht kun jij geven door het huren van een Abraham of Sarah opblaasfiguur. In de begin jaren waren de Abraham en Sarah opblaasfiguren enkel bestemd voor 50 jarige. Echter is er in de afgelopen jaren uitgebreid naar diverse leeftijden, hoogtes en karakters.

De 50 jarige man of vrouw is nog steeds het meest populair om te huren, de andere leeftijden worden steeds meer gebruikt. Maar voorlopig is het huren voor iemand die 50 jaar is nog verre weg het meest populair.

Overtuigd? Klik hier om alle aanbieders van Opblaasfiguren te zien!

De jarige; moeder, vader, zus, broer, dochter, buurman of collega kan heel wat verwachten. Jij hebt als je gaat huren enorm veel keuze is de opblaasfiguren. De voorbereidingen zijn vaak al het leukste, je kunt namelijk kiezen welk model het beste past bij de jarige. Je zoekt uiteraard naar een leuk, vrolijk, grappig en gezellig opblaasfiguur. Wat de jarige ook zegt, eigenlijk vinden ze de extra aandacht wel fijn. Het plaatsen van een opblaasfiguur is net dat stukje extra aandacht welke jij schenkt aan de jarige om de dag wat specialer te maken!

Door het geven dat stukje extra aandacht kom je in aanraking met term 'huren', maar waarschijnlijk heb je hierbij een aantal vragen omtrent het gebruik en het huren van de Abraham, Sarah of feestfiguur.

In dit artikel willen wij je laten zien wat er zoal te huren is. Je vindt een aantal tips terug in het onderstaande artikel, wij hopen dat jij de verrassing tot een groot succes kan laten worden.

Waar ga je huren? Huren van aan opblaasfiguur kun je op verschillende plekken doen, er zijn via Verhuurderzoeken.nl tal van verhuurbedrijven te vinden welke Abraham, Sarah en feestfiguren verhuren. Maar het is belangrijk om zelf een keuze te maken. Kies jij voor het huren bij een lokale verhuurder of ga je voor het gemak en vaak bredere aanbod van de online aanbieders welke de pakketten verzenden? Huren bij een lokale verhuurder kan een principiele keuze zijn, het is dan vaak zo geregeld dat jij de pop zelf ophaalt bij het verhuurbedrijf en deze hier retourbrengt. Bij de online aanbieders welke de opblaasfiguren versturen kun je vaak keuze maken uit breder aanbod. Deze verhuurbedrijven versturen het pakket per koerier of postnl, houd rekening met de voorwaarden van deze verhuurbedrijven. Enkele aanbieders garanderen een opblaasfiguur, dus een vertraging bij de koerier of postnl hoeft dan geen probleem op te leveren!

Hoe maak ik een keuze tussen al die Abraham en Sarah opblaasfiguren? De keuze is reuze, met meer dan 65 verschillende soorten feestfiguren in Nederland kun je soms met een dilemma komen te zitten. Hierboven heb je als het goed is de keuze gemaakt tussen de lokale verhuurder of online verhuurder. Niet elke verhuurder heeft het grote aanbod, kijk in eerste instantie naar de "jarige". Jij wil iemand verrassen en kent deze persoonlijk, dat maakt dat jij het beste de eigenschappen en kenmerken van deze persoon weet. Een opblaasfiguur is vaak een weerspiegeling van de "jarige" of juist het totaal tegenovergestelde hiervan.

Denk bijvoorbeeld aan hobby's, werk, karakter of gedrag van de jarige. Een motorrijder die jarige is kan je bijvoorbeeld verrassen met een Abraham op de motor. Een beroeps/vrijwillige brandweerman kun je bijvoorbeeld verrassen met een groot opblaasfiguur van brandweerman. Je wil iets neerzetten wat je leuk vindt, dat kan dus ook betekenen dat je bijvoorbeeld een Abraham of Sarah met rolator plaatst om een statement te maken voor de jarige.

Door te kijken naar de jarige maak je het een persoonlijk cadeau met een verhaal erachter, door de persoonlijke touch is de jarige zeker verrast!

Is de locatie ook van belang? Jazeker, de locatie waar je hem wil gaan plaatsen is van belang. Er is een bepaalde ruimte nodig voor je Abraham/Sarah opblaasfiguur de meest verhuurbedrijven geven dit heel duidelijk aan op hun website. Als je hem wil plaatsen in een tuin is het niet alleen van belang hoeveel ruimte er op de grond is. Maar ook op hoogte moet er voldoende vrije ruimte zijn, de hoogte van je opblaasfiguur voor de jarige kan varieren (vanaf 2.5m tot 7 meter). Belangrijk is dus goed te kijken welke ruimte er beschikbaar is omdat de er opblaasfiguren zijn welke in de lucht breder zijn. De meeste opblaasfiguren zitten tussen de 3.5 en 4.5 meter hoogte.

Kortom houd rekening met de ruimte welke beschikbaar is, beoordeel dit vooraf om verrassingen bij het plaatsen te voorkomen. Een deel vrije ruimte rondom het opblaasfiguur is een vereisde om schades te voorkomen.

Naast de beschikbare ruimte is het ook van belang om beschikking te hebben over stroom. De opblaasfiguren werken met een blower, deze kun je eenvoudig met een 220v stekker aansluiten en aanzetten. Een verlengsnoer vanuit het tuinhuisje of garage is een prima oplossing. Zorg dan wel dat er geen vocht bij de haspel kan komen om kortsluiting te voorkomen. Tip: Haspel altijd met de stekkers naar beneden en/of vuilniszak erom heen. Het is niet nodig om een aparte aggregraat te huren voor uw opblaasfiguur, tenzijn er uiteraard geen enkel stroompunt te bereiken is.

Reserveer direct, klik hier!

Welke stappen moet ik doorlopen bij het opzetten van opblaasfiguur? Als je de pop hebt (ontvangen of opgehaald) en de jarige ga je verrassen, dan moet jij hem nog opzetten. Maar hoe zet je deze op, en waar moet je dan rekening mee houden;

Haal de pop uit de zak/bak Leg de pop languit op zijn/haar buik op zo schoon mogelijke ondergrond Vouw hem terug en plaats de leeftijdsbutton, vouw hem nu weer terug Doe de rits van de pop dicht (doorgaans te vinden bij de voeten/benen) Bevestig de blowerslang zonder knik aan de blower en sluit de blower aan Zet de blower aan en begeleid (2) de pop de lucht in Houd hem in evenwicht, laat je buddy de pop met scheerlijnen vastzetten! Klaar! Let op dat je de scheerlijnen goed bevestigd en veiligheid in acht neemt! Dit zelfde geldt voor de stroomkabel welke je gebruikt!

Opbouwen kan in circa 10 minuten gedaan zijn door twee (2) personen!

Afbouwen van het opblaasfiguur, hoe werkt dit? De jarige heeft zijn verrassing gehad, het is mooi geweest en jij wil hem weer opruimen. Let dan op het volgende:

Zorg dat de pop vrijstaat kan zakken (scheerlijnen op hoogte bevestigd losmaken) Zet de blower uit, en begeleid de pop welke nu langzaam leeg loopt Zorg ervoor dat deze niet kan beschadigen, vermijd water/modder etc Koppel de blower los Plaats de pop in de daarvoor bestemde zak/bak en de blower (wisselend wat de verhuurder wenst) Breng hem vervolgens retour bij de verhuurder of verzend deze via postnl / koerier Opruimen kan in slechts 5 minuten door een (1) persoon afgerond zijn.