Escape room huren- mobiel en opblaasbaar

Gepubliceerd op 28-09-2020

Escape room huren- mobiel en opblaasbaar

**Escaperoom huren die opblaasbaar is? ** Dat is sinds kort mogelijk, Sky-Inflatables bracht in September 2020 het unieke concept op de markt. De opblaasbare escaperoom, de leverancier heeft het product ontwikkeld om dit populaire spel overal te kunnen spelen. Het is niet meer beperkt aan de locatie zoals de reguliere en alom bekende escaperooms. De ontwikkeling bracht de nodige obstakels en uitdagingen met zich mee. Echter mag het eind resultaat er wezen!

**Hoe werkt het? ** De escaperoom kun je huren, er zullen diverse concepten op worden gemaakt door de verhuurbedrijven. Het spel is gemaakt op basis van een verhaal, deze kun je spelen met vrienden of familie. Maar ook zeker zul je dit product gaan treffen op evenementen!

**Ben jij verhuurder? Of heb je interesse in dit product om hem te kopen? ** Lees dan vooral verder, hieronder vindt je alle informatie welke je nodig hebt voorafgaand aan het aankopen van dit unieke product van Sky-Inflatables!

Opblaasbare escaperoom UNIEK in Europa! De allereerste opblaasbare escaperoom! Nu is het eindelijk mogelijk dit populaire spel overal te kunnen spelen. Al is het midden op de hei of boven op een parkeergarage, het is nu mogelijk om binnen 20 minuten waar dan ook je eigen escaperoom te creëren.

Het verhaal Het verhaal achter onze unieke opblaasbare escaperoom gaat als volgt: Je bent te laat begonnen met studeren en je studieboek is helaas nergens meer te verkrijgen. Om het juiste studiemateriaal te bemachtigen moet je inbreken in de bibliotheek. Je hebt echter maar 60 minuten om je inbraak en ontsnapping tot een goed einde te brengen!

De opblaasbare escaperoom bestaat uit 5 kamers: ⁃ De hoofdkamer (waar je binnenkomt met de uitgang aan de tegenovergestelde zijde) ⁃ De scheepskamer ⁃ Het chemielokaal ⁃ De ruimteschipkamer ⁃ De hotelkamer

De opblaasbare escape room wordt standaard geleverd met transporttas, blower en alle attributen die vereist zijn voor het oplossen van de puzzels en het spel te spelen. Om een extra spelsfeer te creëren, wordt er een geluidssysteem van hoge kwaliteit met spelmuziek en instructies meegeleverd die tijdens het spel hoorbaar is.

Afmeting en gewicht De opblaasbare escaperoom weegt een ca 225 kilo en heeft een afmeting van 10 bij 6 en is 2,5m hoog, zodat deze perfect binnen geplaatst kan worden in bijvoorbeeld een sporthal, school of bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk de escaperoom buiten te gebruiken. Het opzetten en afbreken met 1-2 personen duurt een ca 20 minuten. Het spel kan gespeeld worden met 1 tot 8 personen.

Het spel spelen Voordat spelers de escape room betreden, dienen er een aantal voorbereidingen te gebeuren door de spelorganisator.

⁃ In elk van de 4 zijkamers berg je de bijhorende letters in het desbetreffende kluisjes op. Alle kluisjes in de kamers dienen op slot te worden gedaan met de bijpassende hangsloten. ⁃ Vervolgens doe je de deuren van de 4 zijkamers op slot. ⁃ Je legt de 4 mini games in de 4 respectievelijke kluizen van de hoofdkamer. Je doet deze op ook slot met de bijhorende sloten. ⁃ Ten slotte sluit je de uitgang af met het grote letterslot. Nu is de escaperoom “gereset”. Deze handeling moet telkens gebeuren na elke keer dat de escaperoom gebruikt is.

Alle exacte instructies voor de voorbereiding zijn uiteraard ook meegeleverd en kan u ten allen tijde nakijken.

Zorg er voor dat de spelbegeleider WhatsApp contact heeft met een (of meerdere) kandidaten zodat ze de spelbegeleider om een hint kunnen vragen indien de kandidaten vast komen te zitten bij één van de mini-games of puzzels. De mogelijke hints die de spelbegeleider kan geven staat mooi beschreven in een document bestemd voor de spelbegeleider.

Zodra de kandidaten voor de ingang staan start de spelorganisator de intro-opname. Na de intro kunnen de kandidaten naar binnen en gaat het spel beginnen! De geluidsopname tijdens het spel heeft een duurtijd van 60 minuten en meldt op geregelde tijdsstippen de resterende tijd voor de kandidaten.

Maatwerk Naast dat deze opblaasbare escaperoom in bibliotheek thema direct uit voorraad geleverd wordt, is het ook mogelijk deze geheel op maat te laten maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën te bespreken.