UITGELICHT: Douwie Entertainment te Dedemsvaart -

Gepubliceerd op 05-06-2020

UITGELICHT: Douwie Entertainment te Dedemsvaart -

Douwie Entertainement

Ken jij het bedrijf? Of beter gezegd ken jij de man achter dit bedrijf? Douwie Entertainment is ontstaan vanuit de DJ werkzaamheden van Douwe Hoekstra. Hij heeft dit bedrijf laten groeien en gemaakt tot wat het hedendaags is. Een duizendpoot, Douwe Hoekstra is regelmatig aan het optreden (buiten de coronatijden om), maar is tegenwoordig ook in te huren als trouwambtenaar. Douwe had de wens om voor zichzelf te gaan ondernemen, dat heeft geleid tot de oprichting van Douwie Entertainment. Kort na het oprichten begon er uitbreiding plaats te vinden, van opblaasfiguren, skydancers en skytubes. Hierna volgde de uitbreiding naar springkussens en stormbanen.

Een echte entertainer, met meer dan alleen verhuur. Door de nodige ontwikkelingen is Douwie entertainment enkele nog bezig met verhuur van ballondecoraties, funfood, opblaasfiguren, blikvangers, attracties en kinderentertainment. De entertainment voor volwassene kun je vinden op www.douwehoekstra.com.

Wat wil je bereiken?

Douwe Hoekstra wil graag dat mensen door heel Nederland bij hem en zijn team terecht kunnen. Klanten die producten en/of diensten huren wil hij een leuke en geslaagde dag bezorgen. Huren tegen betaalbare tarieven, met vriendelijk en energiek persoonlijk contact. Naast het persoonlijke contact is de service voor Douwie Entertainment erg belangrijk. Door zijn instelling, houding en bejegening naar de klant hoopt Douwe dat hij het bedrijf over de grens kan krijgen. Douwe: "Wij willen graag heel Nederland en misschien wel Belgie en Duitsland bereiken".

Hoe is de corona tijd voor jouw bedrijf geweest?

"De Coronatijd was aan het begin voor ons even schrikken, in een week tijd was de hele agenda tot december dit jaar leeg….. Dat is heel bizar. Wij hebben de tijd benut om alles te onderhouden, schoonmaken, opnieuw organiseren en kritisch gekeken naar hoe wij het huren van onze producten nog makkelijker en leuker kunnen maken. Gelukkig naarmate de weken vorderde kwamen de eerste reserveringen weer binnen eerst alleen opblaasfiguren en nu gelukkig ook weer springkussens, funfood en ballondecoraties. Het is nog lang niet wat het geweest is, maar wij denken ook niet dat je op die manier naar deze situatie moet kijken die natuurlijk nog steeds van toepassing is. Sinds vorige maand zit er voor ons elke week een stijgende lijn in, het is een hele vlakke lijn maar toch elke week iets meer. Dit geeft aan dat mensen weer vertrouwen krijgen en durven te organiseren en feestvieren. Zolang wij elke week met stapjes vooruit gaan en zowel de consument als wij het vertrouwen weer terug winnen. Dan kan het alleen maar beter worden!"

Nieuwe producten/diensten?

Voor de verhuur zijn er afgelopen winter nieuwe producten aangeschaft, ondermeer hebben wij een super leuke stormbaan gekocht. Deze stormbaan heeft het thema Safari en is 18 meter lang! Deze enorme blikvanger is fantastisch ook nu de 1,5 meter samenleving steeds meer moet worden nageleefd. Tevens is er een ballenbak voor verhuur beschikbaar en een nieuw springkussen met het thema Koe! Naast deze uitbreidingen hebben wij onze opblaasfiguren uitgebreid! Bekijk snel ons assortiment.. Klik hier!

Meer weten over de werkzaamheden van Douwe Hoekstra? DJ - Trouwambtenaar - Voice over - Presentator Klik hier!