Aveco Licht en Geluid

's-Gravenhage

Verkoop en Verhuur van licht- en geluidsapparatuur van toespraak tot house party!

Aveco is al meer dan 30 jaar een begrip in Den Haag en omgeving, door onze jaren lange ervaring kunnen wij jouw event, buurtfeest of toespraak optimaal voorzien van licht, geluid en led materiaal! Ons verhuur assortiment is zeer divers en uitgebreid, wij helpen jou graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op of huur eenvoudig een van onze materialen via onze website.

Verhuur assortiment met moderne apparatuur zodat u met de laatste technieken kunt werken.

DJ-apparatuur

Professioneel DJ apparatuur nodig, dan ben je bij ons op het juiste adres. Of je al jaren lang ervaring hebt als DJ of dat je wellicht je aan het ontwikkelen bent, wij helpen je met maatwerk. Bij ons kun je losse appartuur huren van professionele kwaliteit.

Geluid verhuur

Het huren van geluid is erg belangrijk, of je nu huurt voor een toespraak of dat je een bruiloft wil voorzien van geluidsapparatuur het is allemaal mogelijk. Van verhuur van luidsprekers voor groep van 350 mensen tot het huren van losse microfoon voor een toespraak.

Verlichting verhuur

De jusite verlichting huren voor jouw gelegenheid? Het huren van verlichting is vaak iets waarbij wij onze klanten adviseren, basis verlichting tot speciale lichteffecten huren behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Aveco.

Special Effects

Podium

Stroom en bekabeling

Beursstands