Jonkman Party Verhuur

Vijlen

Website verhuurder

Welkom bij Jonkman Party Verhuur,

Wij zijn uw feest verhuurder voor elke gelegenheid. Als enthousiast en flexibel verhuurbedrijf verhuren wij o.a.;

Onze Springkussens zijn zeer geschikt door de afmetingen voor in uw tuin. Wij beschikken al over springkussens v.a. € 55,-. Bekijk het volledige aanbod op onze website!

Abraham pop huren doe je ook bij Jonkman Party Verhuur, onze opblaasfiguren zijn voor zowel de Abraham, Sarah als blikvanger! Maar ook beschikken wij over Geboorte opblaasfiguren. Een geboorte moet je uiteraard groots vieren, dit doe je met een prachtige babyfles van maarliefst 2.8m hoog!

Naast deze artikelen kunnen wij u ook voorzien van Feesttenten. Onze partytenten huren is mogelijk v.a. 3x 6m maar ook beschikken wij over een 4x8m partytent om te huren. Onze biertapinstallaties huren voor uw feestje? Ook dat is mogelijk! Naast al deze artikelen kunnen wij u ook voorzien van catering, dj sets, biertafels, klapstoelen en statafels. Uiteraard beschikken wij over diverse feestartikelen, bekijk daarom onze website of informeer direct en e-mail of bel!

Naast dat wij voor volwassene over het nodige materiaal beschikken, zijn er ook talloze mogelijkheden bij Jonkman Party Verhuur voor de kinderen. Denk hierbij aan onze Popcorn & suikerspinmachines

Wij nodigen u van harte uit om onze website te bezoeken of om via de hier beschikbare informatie contact met ons op te nemen.