Kok Verhuur B.V.

Genemuiden

Website verhuurder

Welkom bij Kok verhuur te Genemuiden,

Kok Verhuur is de specialist op het gebied van verhuur van machines in Genemuiden. Als verhuur locatie in Genemuiden zijn wij erg trots op ons uitgebreide assortiment. Ons bedrijf helpt jouw particulier of zakelijk. Als bouwbedrijf kun je bij ons terecht met je vragen, of om huur aanvragen te bespreken. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van transport en afhalen. Mocht je onze gids willen zien, dan kun je deze downloaden! Download hier uw Kok brochure

Kok verhuur is uw partner op het gebied van diverse gebieden;

Hoogwerkers Als verhuurbedrijf bieden wij diverse mogelijkheden aan voor tal van toepassingen op het gebied van hoogwerkers. De hoogwerkers zijn bij ons te huren, je kunt hierbij denken knikarmhoogwerk. Maar ook beschikken wij over schaarhoogwerkers en mastboomhoogwerkers. De telescoophoogwerker behoort ook tot het assortiment! Bekijk ze snel, klik hier!

Verreikers De JLG of Haulotte verreiker huren bij Kok verhuur in Genemuiden. Dat behoort tot een van de vele mogelijkehden op het gebied van onze verreikers. Met hun eigen eigenschappen, kun je bij ons te recht op voor je verreiker.

Aanhangwagens Huren van een aanhangwagen voor verschillende doeleinden, van boedelkar tot machinetransporter kun je bij ons huren. Van verhuizing tot het vervoeren van de aggegraat.

Steigers en nog veel meer...