Licht Geluid Huren .nl

Soest

LichtGeluidHuren.nl is onderdeel van Luxonos. Met Luxonos voorzien wij al jaren diversen soorten evenementen van audiovisuele apparatuur en technisch personeel voor de uitvoering. Voor deze projecten hebben wij een breed assortiment aan licht en geluidsapparatuur opgebouwd. Dit houd niet op bij speakers en lampen, zo kan je bij ons ook terecht voor beeld apparatuur, special effects, podia, truss & rigging en aggregaten.

Door de jaren heen hebben wij ervaren dat sommige klanten van A tot Z ontzorgd willen worden, terwijl andere klanten juist alleen simpel en snel apparatuur willen inhuren om vervolgens zelf te gebruiken. Om meer duidelijkheid te verschaffen zijn wij de webshop Licht Geluid Huren (lees hier meer over ons) gestart. Deze webshop maakt het mogelijk om simpel en snel licht en geluidsapparatuur te huren. Lees hier hoe het werkt! Wil jij liever compleet ontzorgd worden, dan is Luxonos de juiste partij om mee samen te werken.

Licht huren om meer sfeer te creëren op jouw evenement? Wij bieden een breedassortiment verlichting aan, voor complete DJ show, festival trouwerij of bedrijfsfeest. Huren van verlichting compleet is een mogelijkheid, maar ook enkele lampen zijn in de verhuur beschikbaar. Wij bieden bijvoorbeeld een movinghead aan waarmee jij jouw festival of evenement unieke uitstraling kan geven. Maar ook onder de verlichting verhuur vallen onze verlichte dansvloeren, welke sfeer en ambiance geven aan bijvoorbeeld jouw bedrijfs of huwelijksfeest. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk op het gebied van verlichting huren.

Geluid huren voor jouw evenement, dat kunnen wij voor jouw organiseren. Wij kunnen complete geluidsinstallaties leveren om je evenement, festival of bruiloft goed te laten klinken. Maar voor de losse speaker kun je bij ons terecht, het huren van geluid kan soms vragen met zich mee brengen. Daarvoor hebben wij professionals klaarzitten, welke jouw helpen met je vragen.

Beeld is een breed begrip, huren van beeldtechniek is van een beamer tot complete camera sets. Het huren van de juiste beeldsets voor uw beurs, evenement of presentatie is essentieel. Laat ons jouw informeren over de mogelijkheden, en wat passend is bij jouw specifieke doel. Van Ipad, Laptop tot een videomixer, wij helpen bij het selecteren wat jij kunt huren! Uiteraard ontwikkelen wij mee met de tijd, en bieden wij ook Led beeldmaterialen aan.

Ben jij nieuwsgierig, of zoek je wellicht een van de onderstaande categorieen? Special effects / Podium en gordijn / Truss en Rigging / Aggregaat / Kabels

Wij helpen u graag verder met de ontwikkeling en uitvoering van uw zoekvraag. Bekijk ons gehele aanbod op onze website!

Reviews

Er zijn nog geen reviews gegeven.

Heb jij ervaring met Licht Geluid Huren .nl? Plaats als eerste een review.

Review plaatsen