MEB Rotterdam

Rotterdam

Licht en geluid huren in Rotterdam!

Welkom bij Geluid-licht-huren.nl

Wij helpen jouw aan de beste producten op het gebied van licht en geluid. Het huren van licht en geluid in Rotterdam en omstreken, dan kun je direct kijken op onze website. Het huren van licht, geluid, effecten en andere materialen maakt het verschil voor uw evenement of bruiloft. Als specialist op dit gebied kunnen wij jouw bij uitstek helpen met de juiste apparatuur. Wij zijn onderdeel van MEB Rotterdam, specialist in entertainment en evenemententechniek.

Bent u opzoek als professional? Dan kunt u terecht op MEB-AV voor particuliere en klein zakelijke markt kunt u terecht op Geluid-Licht-Huren

Bij Geluid-Licht-Huren kunt u terecht voor:

Geluid Professionele geluidsinstallaties huren van Geluid-Licht-Huren.nl zijn voor een scherpe prijs te huren. Op zoek naar een geluidsinstallatie / professioneel geluid voor een toespraak, feestje, evenement of presentatie? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van geluidsapparatuur ons assortiment is zeer uitgebreid. Wij beschikken ondermeer over; microfoons, (pro)speakers, mixers, DJ-apparatuur en congres geluidstechniek.

Licht Professionele lichtinstallaties van Geluid-Licht-Huren.nl zijn voor een scherpe prijs te huren. Op zoek naar een lichtinstallatie / professioneel showlicht voor een evenement, feestje of bijeenkomst? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van lichtapparatuur waaronder disco lichten, spots, moving heads en lasers.

Showeffecten Professionele show effecten van Geluid-Licht-Huren.nl zijn voor een scherpe prijs te huren. Op zoek naar een rookmachine of bellenblaasmachine voor bij een verjaardag, kinderfeest of bruiloft? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van showeffecten waaronder bellenblaasmachines, rookmachines, sneeuwmachines en andere (CO2 en confetti streamers) showeffects.

Discosets Professionele discosets van Geluid-Licht-Huren.nl zijn voor een scherpe prijs te huren. Op zoek naar een complete disco apparatuur set voor een feest, verjaardag of tuinfeest? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van discoapparatuur waaronder complete discoshow apparatuur inclusief speakers, dj-apparatuur en lichteffecten.

Beeld Professionele beamer installaties van Geluid-Licht-Huren.nl zijn voor een scherpe prijs te huren. Op zoek naar een beamer projectie / professionele beeldtechniek voor een toespraak, congres of presentatie? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van beeldapparatuur waaronder beamers, short throw beamers, tv schermen en presentatie laptops.

ICT Op zoek naar tijdelijk ICT apparatuur voor uw congres of evenement? Bij Geluid-Licht-Huren.nl kunt u voor zeer scherpe prijzen alle benodigde ict materialen huren om uw event soepel te laten verlopen. Wij leveren tijdelijke bedrade en wifi netwerken, printers en diverse types laptops. Allemaal perfect onderhouden en direct klaar voor gebruik. Zie onderstaande categoriëen voor meer informatie.

Decoratie Pipe en drape, sfeermakers en andere decoratie materialen huren doe je bij Geluid-Licht-Huren.nl. Om een zaal af te zetten maken wij gebruik van pipe en drape op statief systemen of theaterdoeken/backdrops aan truss gevlogen. Wij leveren zowel witte als zwarte pipe and drape. Wij leveren tevens diverse decoratieve items zoals afzetpalen en rode lopers.

Podium Kant-en-klare podia, opbouw podia, podiumtafels, podium elementen en diverse losse podiummaterialen huren bij Geluid-Licht-Huren.nl? Op zoek naar een professioneel podium voor een toespraak, feest of presentatie? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van podia van vaste maten of naar wens exact op maat.

Rigging Trusskooien, beursstands en rigging-materiaal huren doe je bij Geluid-Licht-Huren.nl. Op zoek naar professioneel rigging materiaal voor een evenement? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van losse truss, truss bruggen, handtakels, slings en steels, truss extenders, truss kooien, truss pilaren en losse materialen.

Bekabeling Kabels voor geluid, licht, video en kabelbescherming te huren bij Geluid-Licht-Huren.nl in Rotterdam. Wij beschikken over een groot assortiment kabels voor AV techniek en tevens over een groot assortiment kabelbescherming zoals kabelmatten en kabelgoten en stroomdistributie voor normale stroomkabels en krachtstroom.

Personeel Technici, stagehands, roadies, DJ's, stagemanagers en projectleiders. Bij Geluid-Licht-Huren.nl is professioneel personeel voor de AV branche in te huren. Wij beschikken over professioneel personeel in diverse prijsklassen en met verschillende kwaliteiten. Personeel is beschikbaar op projectbasis en op uurbasis.

Door deze unieke combinatie van bedrijfsonderdelen is MEB een full-service leverancier voor alles op en rond het podium. Wij kenmerken ons door ieder evenement af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel.

Dit betekent dat de techniek en het entertainment op een evenement altijd goed aansluit bij de wensen en het budget van de opdrachtgever. Daardoor ontstaat de perfecte sfeer om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, congres of feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving. Onze techniek- en entertainmentadviseurs helpen u graag met de voorbereiding van uw evenement.

Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor of op uw evenementenlocatie om uw wensen te bespreken (ook in de avonduren en in het weekend).