Stoeten Geluidsinstallaties

Hasselt

Stoeten geluid in Hasselt (ov) is een begrip in de omgeving, de verhuur van onderanderen binnen of buiten licht en geluid of tijdswaarneming!

Door de jarenlange ervaring en brede kennis als het gaat over geluid, licht en tijdwaarneming. Daarnaast is bij ons goede service en kwaliteit wij denken met u mee. Service en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zekerheid van technische verzorging wij stellen de apparatuur voor u af en desgewenst verzorgen wij ook het technische gedeelte.

Geluid (Binnen) verzorgen wij van bedrijfsfeest tot koor optreden. Want wat is nu een evenement zonder goed geluid, de apparatuur waarover wij beschikken zijn divers. Waardoor wij van kleine tot grote ruimtes kunnen voorzien van het beste geluid.

Geluid (Buiten) een uitdaging voor u? Voor ons dagelijkse bezigheid, wij verzorgen het geluid voor uw sportevenement, braderie of kerstmarkt. Uw buiten evenement wil u natuurlijk wel voorzien van kwalitatief apparatuur. Dit kunnen wij voor u verzorgen, de juiste apparatuur en aansluiting door onze technicus.

Licht is de kern van disco feesten van stroboscopen, discobollen tot speciale effecten wij verzorgen naast het geluid ook het licht voor uw gelegenheid. Geef uw feest ook een professionele uitstraling door Stoetengeluid uw verlichting en geluid te laten organiseren.

Tijdswaarneming is ook een onderdeel van ons bedrijf, wij zijn ervaren in de tijdswaarnemeningen voor sportevenementen als triathlons, marathons en paardenconcours. Maar naast deze tijdwaarnemening kunt u ons ook inzetten bij een evenement als spijkerbroekhangen of zeepkistenrace.

Kortom een zeer divers bedrijf, welke uw wensen en behoefte voorop zet. Bent u benieuwd naar wat andere van ons zeggen? Bekijk dan gerust onze referenties!

Neem vrijblijvend contact met ons!