Regelaar

Bres Activiteiten

Bres Activiteiten

Kampen

BRES activiteiten,

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, met veel ervaring in de activiteitenbranche. Een onvergetelijke dag(deel) waarbij wij alles voor jou en je gezelschap organiseren, van feesten, partijen, activiteiten tot projecten met of zonder catering. Bij ons ben je met een groep van 10 personen tot maar liefst 1000 personen aan het juiste adres.

Heb je verder alles al geregeld en zoek je alleen een leuke activiteit? Zie dan ons aanbod in losse activiteiten huren huren!. Deze activiteiten zijn variërend in beleving, van actief bubbelvoetbal tot het spelen van spelshow zoals "Jongens tegen de Meisjes" en Ik hou van Holland. Wil je de straat op, dan kun je kiezen voor een City Game. Daarnaast vertegenwoordigen wij ook diverse andere enerverende en spannende activiteiten. Ook behoren het eeuwen oude Zeskamp of Pubquiz activiteiten tot de mogelijkheden.

Arrangementen afnemen is veel voorkomend, BRES activiteiten biedt een diversiteit aan in arrangementen. Bedenk welke activiteit jullie willen doen en maak een keuze uit een buffet catering of een bbq. De arrangementen bieden nog meer mogelijkheden zoals een all-in drankarrangement tot extra activiteiten. Een arrangement is al vanaf 45,- euro beschikbaar!

Bij ons kun je terecht voor een organisatie van een familiefeest tot een vrijgezellenfeest. Maar ook voor onze zakelijke klanten staan wij klaar voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten.

Bij BRES huurt u kwaliteit en ervaring, in overeenstemming maken wij jouw activiteit tot een onvergetelijk moment!