Adrem Maastricht

Maastricht

Welkom bij Ad-rem autoverhuur,

Het is bij Adrem autoverhuur eenvoudig en fantastisch om te huren. Het is bij ons mogelijk om een auto te huren, bestelbus of personenbus. Daarnaast bieden wij shortlease mogelijkheden aan. Ben jij nieuwsgierig naar de "waarom" vraag?

Waarom Adrem Autoverhuur? Wij vinden het fantastisch om jou aan geschikt vervoer te helpen, je krijgt bij Adrem niet altijd wat je vraagt, maar wat je nodig hebt! Wij vinden humor belangrijk in ons werk, en lachen graag. Met 3 vestigingen in Zuid-Limburg altijd in de buurt, en altijd gratis annuleren. Kortom belachelijk simpel een auto of bestelbus huren doe je bij Adrem autoverhuur.

Auto huren

Bestelbus huren

Personenbus huren

Shortlease

Goedkoop huren? Adrem Autoverhuur staat bekend in Limburg als het bedrijf waar je een auto, bestelbus of personenbus goedkoop kunt huren. Of je nu lang of kort een auto of bestelbus nodig hebt, of voor veel of weinig kilometers, wij kunnen altijd een geschikt voertuig voor je vinden.

Omdat mensen verschillende vervoersbehoeftes hebben, zijn onze tarieven precies aangepast op onze huurders:

Huren met onbeperkte kilometers: Iedereen die verder weg moet, bieden wij de mogelijkheid om een auto of een bus te huren met onbeperkte kilometers. Op die manier sta je achteraf nooit voor verassingen dat je huurauto meer kost dan je van tevoren dacht.

Huren per kilometer: iedereen die maar voor weinig kilometers een auto of een bus nodig heeft, bieden wij de mogelijkheid om te huren per kilometer. Je betaalt dan alleen voor de kilometers die je werkelijk hebt gereden.

Per uur huren: iedereen die maar kort een auto of een bestelbus wil huren, bieden wij de mogelijkheid om niet alleen per dag, maar ook per dagdeel of per uur te huren. Op die manier betaal je alleen maar voor de tijd dat je een auto, bestelbus of personenbus nodig heeft, en nooit langer.

Adrem verhuurt alleen voertuigen van betrouwbare automerken, ben jij nieuwsgierig geworden naar welke automerken? Klik hier!

Gratis bij Adrem; Bekijk snel wat wij je gratis kunnen bieden! Neem bijvoorbeeld "16 dure fouten"