EASY TENT VERHUUR

Elst

Tent huren? Welkom bij Easy-Tent Verhuur,

Easy Tent Verhuur is de specialist in tentenverhuur en inrichting voor de zakelijke en de particuliere markt. Wilt u een bijzondere tent huren? In ons assortiment vindt u prachtige tenten, namelijk stretchtenten, partytenten, hexadome tenten, stertenten, crossover tenten, dome tenten, harmonicatenten, pagodetenten, opblaastenten, aluhallen, reuzenparasol en lounger tenten. Bij Easy Tent Verhuur vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid.

Tentenverhuur en inrichting Uiteraard kunt u als particuliere en als zakelijke gebruiker een tent huren bij ons verhuur. Wij verzorgen de tentenverhuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals zakelijke netwerkborrels, bijeenkomsten, bruiloften en andere feestelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafels, stoelen, barren, heaters, vloeren, verlichting.

Ontvang advies op maat Wilt u advies over het huren van een tent? Of weet u niet welke tent voor uw evenement het meest geschikt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de soorten tenten, de verschillende formaten en de prijzen.