Opblaaspop

Van abraham opblaaspop huren tot een jubileum bruidspaar voor 50 jaar huwelijk huren. Een opblaaspop huren voor elke leeftijd, beroep of personage!

 

Huren van opblaasbare Abraham, Sarah of Geboorte objecten

Van je feest, evenement of gelegenheid iets bijzonders maken!

Een opblaasfiguur huren is natuurlijk een erg breed begrip. Deze kunnen op verschillende wijzen ingezet worden.

Je hoeft geen 50 jaar te worden voor een opblaasbare mega pop in de tuin. Verhuurders beschikken namelijk over rozetten in diverse leeftijden die je gemakkelijk aan je pop vast kunt maken. Te denken valt aan 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 60 jaar en 65 jaar. Maar zoals wellicht bekend is 50 jaar voor man of vrouw nog altijd meest populaire leeftijd. Voor andere leeftijden kunt u informeren. Er zijn verschillende opblaaspoppen in de man en vrouw uitvoering. Maar ook verschillende soorten en maten. Je kan een Abraham pop huren, of een Sarah pop, opblaasbaby of andere opblaaspop. Heb je nou iemand die 25 wordt? Is er voor het feestvarken ook de mogelijkheid om een halve pop te huren. Buiten de poppen om kun je als blikvanger ook denken aan een skydancer, of ballonnen. Gaat er iemand trouwen dan zijn een opblaasbaar bruidspaar of een erehaag een echte blikvanger. Ook bij jubileum van een 40 jaar getrouwd of zelfs 50 jaar huwelijk stel kun je een bruidspaar vinden. Is jou zoon of dochter geslaagd voor zijn of haar rijbewijs? Ook hier zijn mooie blikvangers voor. Voor de opening van je bedrijf is een skydancer een echte eyecatcher, deze zijn vaak van veraf al te zien, wat altijd aandacht trekt. Naast het huren van een eyecatcher voor een feestje of partijtje zijn er nog veel meer mogelijkheden om dit tot een succes te maken. Voor de kinderen zou er een springkussen gehuurd kunnen worden of een leuke entertainer als een clown of goochelaar. Bij slecht weer is er de mogelijkheid tot het huren van een passende tent, zodat de gasten toch lekker droog staan. Kijk gerust eens rond op de site naar de mogelijkheden, want je kunt je feest zo compleet mogelijk maken van tafelgerei tot compleet ingerichte tenten. 

Huren van een Abraham, Sarah of blikvanger

Abraham pop huren doe je makkelijk online. Maar heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u natuurlijk contact opnemen met het desbetreffende verhuurbedrijf. Het is van belang dat de eyecatcher/blikvanger past bij de gelegenheid. Ze zijn er namelijk in allerlei kleuren, soorten en maten. Om een skydancer vrij te laten bewegen is het van belang dat er rond de 12 meter omhoog en 7 meter rondom geen obstakels te bevinden. De ondergrond waar het project op geplaatst zal worden dient zoveel mogelijk vlak te zijn. Bij de verhuur wordt een blower bijgeleverd. Binnen enkele minuten heb je jouw blikvanger staan. Het is een kwestie van uitpakken, bevestigen aan de blower, de stekker in het stopcontact, aanzetten en klaar!! Rekening valt hier mee te houden dat deze ongeveer 800 watt gebruikt. Houd er rekening mee dat je een haspel nodig bent en informeer of deze erbij geleverd wordt bij uw verhuurbedrijf.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden