Springkussenverhuur Haarlem

Haarlem

Springkussenverhuur Haarlem,

Wij bieden je een breed aanbod aan verschillende producten. Organiseer jij een evenement of feest dan is bijvoorbeeld een partytent een uitkomst. Onze partytenten zijn er in verschillende formaten te verkrijgen. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om uw complete partyverhuur te huren, van statafel tot geluidsinstallatie of bierbankensets.

Al jaren lang zijn wij een begrip in de omgeving van Haarlem, wij zijn bekend van het verhuren van onze springkussens, deze bieden wij in grote getalen aan. Bij ons heb je keuze uit bij kleine compacte springkussen van 3x3m tot een springkussen met disco!

Maar ook onze survivalbanen / stormbanen zijn erg populair, door ons brede assortiment kunnen wij tot maarliefst 47 meter stormbaan leveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een springglijbaan waarbij de stormbaan gecombineerd is met een glijbaan. Maar ook hebben wij een interactieve (IPS) glijbaan in de verhuur.

Naast onze springkussens en stormbanen, beschikken wij ook over groot assortiment overige springkussens en attracties. Van bubbelvoetbal waarbij je met meerdere personen gaat voetballen in een bubbel. Maar ook een pannakooi is bij ons te huren, zelfs beschikken wij over een mobiele bungeetrampoline. Ben je nieuwsgierig wat wij allemaal aan extra kunnen bieden, bekijk dan onze overige luchtkussens.

Sport en spel huren? Wees gerust, ook hierin kunnen wij een breedassortiment aanbieden. Totaal aanbod om uw zeskamp te organiseren kun je bij ons inhuren.

Bekijk onze acties, wellicht kunnen wij je een mooie actie aanbieden.

Bij ons ben je gegarandeerd van topkwaliteit springkussens tegen de scherpste prijzen. We hopen je graag te zien!

Met vriendelijke groet,

Springkussenverhuur-Haarlem