Verhuurpoint

Hilversum

Hoe kun je duidelijk laten zien dat er bij jou iemand jarig is, dat er een jubileum wordt gevierd, dat er een kinderfeestje wordt gevierd of een open dag wordt gehouden? Het antwoord is duidelijk: VERHUURPOINT.nl

Wij zijn gevestigd in Hilversum en ons doel is om van jouw dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken die niet over het hoofd gezien kan worden, in de meest letterlijke zin van het woord!

Onze mega opblaasbare Sarah en Abraham poppen zijn een groot succes voor een ieder die 50 jaar wordt. Of het nu gaat om uw partner, ouder, buurman, buurvrouw, broer, zus of gewoon een goede vriend, met een mega opblaas Sarah of Abraham pop van wel 3 meter hoog beleeft de 50 jarige een verjaardag om nooit te vergeten! Wat is er leuker om de 50 jarige te verrassen met een enorme opblaasbare Abraham of Sarah pop voor de deur of op feestlocatie. Een ludieke actie die zeker door de 50 jarige, maar ook door de gasten gewaardeerd zal worden. Hij of zij wordt maar één keer Abraham of Sarah, dus waar wacht u op? Huur een opblaasbare pop voor de 50 jarige en maak het feest compleet!

Of wat dacht u van een springkussen, suikerspinmachine, popcornmachine, limonade fontein of statafel? Wij hebben het allemaal in huis! Bekijk snel ons assortiment! Wij zijn gevestigd in Hilversum en ons doel is om van uw dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken die niet over het hoofd gezien kan worden, in de meest letterlijke zin van het woord! Kijk gerust op onze website. Voor vragen staan wij 7 dagen in de week voor u klaar!