Tenten

Van strechtent tot zweedsetenten het huren begint hier

 

Feesttent huren voor uw bruiloft of evenement

Ben jij op zoek naar een tent bij jou in de buurt die past bij jou evenement? Dan zit je helemaal goed op verhuurderzoeken.nl. Wij helpen je met het vinden van een geschikte tent voor jou feest of evenement. Bij ons heb je de mogelijkheid meerdere zoektermen te gebruiken in de zoekbalk. Hieruit zal een selectie gemaakt worden en zo verschijnen de bedrijven met het aanbod nav je vraag.

Welke soort tenten zijn er;

Bekijk en bedenk van te voren goed welke tent het beste bij je evenement of feest past. Of je evenement nou groot of klein is, een tent biedt altijd uitkomst. Hetzij tegen weersomstandigheden, en anders wel tegen geluid. Er zijn aan tenten veel mogelijkheden. Iedere tent heeft zijn eigen stijl en maat. Zo heb je tenten met muren, maar ook tenten met zeil. Wil je liever een open tent, dan kun je denken aan een partytent, stretchtent of starshadetent. Voor een groot aantal bezoekers bijvoorbeeld heb je een alu tent, deze tent heeft tevens ook ramen. Of een pagodetent, deze tent beschikt ook over ramen en is uitermate goed geschikt voor groot aantal personen. Je kunt ook kiezen voor een spantent, deze is helemaal gesloten. Wil je graag een eyecatcher zonder wanden dan is de flextent / stretchtent echt wat voor jou. Deze is in vele vormen en afmetingen te moduleren. En is snel op te zetten.

Waar moet je op letten bij het huren van een tent

De inrichting van de tent is natuurlijk één van de belangrijkste dingen van een evenement. Hoe je locatie is ingericht is sfeerbepalend en uiteraard van belang voor je uiterlijk. Inrichting is bijvoorbeeld bij een bedrijfsopening van belang, want je wil wel een goede indruk achterlaten. Mocht je willen dat je gasten er warmpjes bij zitten dan zou je kunnen kijken naar de verhuur van heaters. Wil je graag banken en tafels in de tent? Of statafels? Of misschien wel allebei? Misschien wel een podium. Dit is allemaal mogelijk. Ook kun je nadenken over de vloer. Je kunt voor gewoon gras gaan, maar wil je geen drassige vloer ga dan voor een mooi vlonder of een kunstof vloer. De tent afmaken met decoratie is natuurlijk ook een optie… te denken valt aan, ballonnen, bloemen, slingers etc. De horeca is ook een toegevoegde waarde bij een evenement of feestje. De inrichting van de tent is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk en efficiënte indeling. Wat ook erg belangrijk is, het ontruimen bij brand. Hier moet ook goed naar geïnformeerd en gekeken worden.

 

GRATIS PROFIEL - Meld je aan!

Aanmelden