Augie Attracties & Events

Dedemsvaart

Augie attracties en events is sinds 2020 in het bezit van het Keurmerk Huren!

Bij ons huren doe je met zekerheid, transparant en veilig huren. Als specialist op gebied van attractie verhuur voorzien wij de particulier thuis evenals de evenementen! Met een zeer groot aanbod wat in eigenbeheer is, kunnen wij voor elke klant een passende oplossing vinden!

Met Top attracties als onze kindertrein maak je een spetterende indruk. De sinterklaastrein en onze kerstexpress zijn volledig in thema uit te rusten!

Huren begint met de juiste informatie, Augie wil je graag informeren daarom kun je eenvoudig onze verhuurinformatie lezen. Als augie verhuren wij meer dan attracties, bekijk bijvoorbeeld onze Top attracties.

Of bekijk op welke gebieden wij u kunnen helpen;

Springkussens van augie verhuur zijn eindeloos. Wij beschikken over unieke modellen, deze noemen wij onze springkussen toppers! Een springkussen huren doe je voor een gelegenheid, van voetbal springkussen huren tot dino springkussen!

Stormbanen in overvloed bij Augie Verhuur in Dedemsvaart, want wij bouwen aan de toekomst. Met een breedassortiment kunnen wij aan nagenoeg alle wensen voldoen.

Sport en Spel is een breed begrip. Met sport en spel kan gedacht worden aan voetbalspellen, schietsport of andere spellen.

Rodeo stieren nodig voor uw evenement of vrijgezellenfeest? Daar helpen wij jouw uiteraard ook graag mee!

Zeskamp organiseren? Dat is soms best lastig, maar wij hebben zodanig veel kennis op het gebied van organiseren van zeskampen dat wij jouw hiermee graag van dienst zijn. Door ons brede assortiment kunnen wij 6-kamp organiseren voor jong en oud.

Waterspelen is altijd leuk, voor zeskampen onderdelen tot op de camping voor de gasten om af te koelen tijdens zomerse dagen.

Dit is slechts een fractie van ons aanbod, meer vindt u ons onze website! Bekijk bijvoorbeeld onze Top attracties

Tot ziens bij Augie attracties en events!

Reviews

1 reviews

Review plaatsen

Kevin Boef

22-09-2020

Augie is voor ons als verhuurbedrijf altijd een goede partner geweest. Met hun brede assortiment hebben wij meerderemalen hier succesvol kunnen inhuren!